reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Trzymam kciuki ze juz Cie puszczą do domu. Ja od 2.30 n8e potrafiłam juz zasnąć :( a wlasnie zadzwobil budzik do pracy ..
Oby, bo marzę o własnym łóżku i spokoju w domu.

Życzę Wam wszystkim dobrego dnia dziś, czy w pracy czy w domu. Dla tych, które już od 2 nie śpią i dla tych, które dopiero wstaną, a tu już posty naskrobane

Po 01:00 w nocy a mi się strasznie zachciało placków ziemniaczanych .... i co? Idę obierać ziemniaczki!!!!! :)))))))
Tego JesCze nie było w moim życiu. Jak nie zjem to będę miała netrctwa jakieś :))
Oj ale Cię wzięło...Ja tak mialam z bułami z masłem , zwykle nie jem białego pieczywa A tu potrafiłam 4 z masłem samym zjeść i smakowały wyyyybornie :-) :) ale żeby trzeć placki i smażyć zbyt leniwa bylam same byly wsuwalam

Hej , któraś pytała.mnie co ćwiczę i nie zdążyłam odpisać [emoji854].
Mąż na początku ciąży kupił mi rower stacjonarny. Wczoraj bez problemu zrobiłam 10 km. W pierwszym trymestrze po 3 sapałam.

:)
Screenshot_20191105-060837.jpeg

Zostawmy to między dziewczynami , bo się burza rozwinie [emoji90]. Hormony nie pomagają.
Zgadzam się z Tobą, ale musiałam to napisać. Sama jestem na BB od dłuższego czasu, udzielam się z przerwami dlatego nawet nie pytam o zamknięty, poza tym z doświadczenia wiem że ciekawiej jest na ogólnym, co dzień coś nowego, nowi ludzie, nowe dylematy i radości. Jak ktoś stwierdzi że mogę wejść na zamknięty to chyba nawet podziękuję. Absurdem jest dla mnie gdy o dostęp do takiego forum upomina się osoba która jest tu od 3 dni i napisała 8 postów. Jestem poprostu obiektywna. A ogólnie to dzień dobry dziewczyny, ja od 6.... Zazdroszczę wszystkim którzy mogą jeszcze pospać. Mnie wczoraj wieczorem dopadła okropna migrena, już nie wiem jak sobie z tym radzić... Apap nie działa, światło, hałas drażni głowę niesamowicie :no:

reklama
Zgadzam się z Tobą, ale musiałam to napisać. Sama jestem na BB od dłuższego czasu, udzielam się z przerwami dlatego nawet nie pytam o zamknięty, poza tym z doświadczenia wiem że ciekawiej jest na ogólnym, co dzień coś nowego, nowi ludzie, nowe dylematy i radości. Jak ktoś stwierdzi że mogę wejść na zamknięty to chyba nawet podziękuję. Absurdem jest dla mnie gdy o dostęp do takiego forum upomina się osoba która jest tu od 3 dni i napisała 8 postów. Jestem poprostu obiektywna. A ogólnie to dzień dobry dziewczyny, ja od 6.... Zazdroszczę wszystkim którzy mogą jeszcze pospać. Mnie wczoraj wieczorem dopadła okropna migrena, już nie wiem jak sobie z tym radzić... Apap nie działa, światło, hałas drażni głowę niesamowicie :no:
Nic nie pomaga. Wczoraj byłam u swojej gin która zaleciła mierzyć ciśnienie i udać się do neurologa. Jedyne co mi pomaga na chwilę to gorący prysznic.

A ja nie śpię od 3 bo na papierze miałam krew... Tłumacze sobie ze to od wczorajszej cytologii ale wiecie jak jest... umysł pracuje.

Do góry