reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Trzymam kciuki ze juz Cie puszczą do domu. Ja od 2.30 n8e potrafiłam juz zasnąć :( a wlasnie zadzwobil budzik do pracy ..
Oby, bo marzę o własnym łóżku i spokoju w domu.

Życzę Wam wszystkim dobrego dnia dziś, czy w pracy czy w domu. Dla tych, które już od 2 nie śpią i dla tych, które dopiero wstaną, a tu już posty naskrobane

reklama
Po 01:00 w nocy a mi się strasznie zachciało placków ziemniaczanych .... i co? Idę obierać ziemniaczki!!!!! :)))))))
Tego JesCze nie było w moim życiu. Jak nie zjem to będę miała netrctwa jakieś :))
Oj ale Cię wzięło...Ja tak mialam z bułami z masłem , zwykle nie jem białego pieczywa A tu potrafiłam 4 z masłem samym zjeść i smakowały wyyyybornie :-) :) ale żeby trzeć placki i smażyć zbyt leniwa bylam same byly wsuwalam

Hej , któraś pytała.mnie co ćwiczę i nie zdążyłam odpisać [emoji854].
Mąż na początku ciąży kupił mi rower stacjonarny. Wczoraj bez problemu zrobiłam 10 km. W pierwszym trymestrze po 3 sapałam.

:)
Screenshot_20191105-060837.jpeg

Zostawmy to między dziewczynami , bo się burza rozwinie [emoji90]. Hormony nie pomagają.
Zgadzam się z Tobą, ale musiałam to napisać. Sama jestem na BB od dłuższego czasu, udzielam się z przerwami dlatego nawet nie pytam o zamknięty, poza tym z doświadczenia wiem że ciekawiej jest na ogólnym, co dzień coś nowego, nowi ludzie, nowe dylematy i radości. Jak ktoś stwierdzi że mogę wejść na zamknięty to chyba nawet podziękuję. Absurdem jest dla mnie gdy o dostęp do takiego forum upomina się osoba która jest tu od 3 dni i napisała 8 postów. Jestem poprostu obiektywna. A ogólnie to dzień dobry dziewczyny, ja od 6.... Zazdroszczę wszystkim którzy mogą jeszcze pospać. Mnie wczoraj wieczorem dopadła okropna migrena, już nie wiem jak sobie z tym radzić... Apap nie działa, światło, hałas drażni głowę niesamowicie :no:

Zgadzam się z Tobą, ale musiałam to napisać. Sama jestem na BB od dłuższego czasu, udzielam się z przerwami dlatego nawet nie pytam o zamknięty, poza tym z doświadczenia wiem że ciekawiej jest na ogólnym, co dzień coś nowego, nowi ludzie, nowe dylematy i radości. Jak ktoś stwierdzi że mogę wejść na zamknięty to chyba nawet podziękuję. Absurdem jest dla mnie gdy o dostęp do takiego forum upomina się osoba która jest tu od 3 dni i napisała 8 postów. Jestem poprostu obiektywna. A ogólnie to dzień dobry dziewczyny, ja od 6.... Zazdroszczę wszystkim którzy mogą jeszcze pospać. Mnie wczoraj wieczorem dopadła okropna migrena, już nie wiem jak sobie z tym radzić... Apap nie działa, światło, hałas drażni głowę niesamowicie :no:
Nic nie pomaga. Wczoraj byłam u swojej gin która zaleciła mierzyć ciśnienie i udać się do neurologa. Jedyne co mi pomaga na chwilę to gorący prysznic.

A ja nie śpię od 3 bo na papierze miałam krew... Tłumacze sobie ze to od wczorajszej cytologii ale wiecie jak jest... umysł pracuje.

reklama
Nic nie pomaga. Wczoraj byłam u swojej gin która zaleciła mierzyć ciśnienie i udać się do neurologa. Jedyne co mi pomaga na chwilę to gorący prysznic.

A ja nie śpię od 3 bo na papierze miałam krew... Tłumacze sobie ze to od wczorajszej cytologii ale wiecie jak jest... umysł pracuje.
Musze spróbować z prysznicem..
Nie martw się na zaś, jeżeli jednorazowe plamienia to zapewne po cytologii

Do góry