reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

@nikolka1203 @Luxuorius @Milcziena
Dzięki za wsparcie [emoji1672]ostatecznie poszłam prywatnie i lekarz stwierdził że plamienie było spowodowane cytologia którą mi wykonał wczoraj lekarz. Z racji utrzymujących się boli brzucha dostałam 3op Duphastonu i mam brać 2xdziennie... iiiiiiiii zrobił usg iiiiiiiii jest tam 1cm pecherzyk, który jest dobrze ulokowany, kamień z serca [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Jejka , pół dnia mnie ominęło a przewijanie i nadrabianie wątku końca nie ma [emoji106]
Super, bardzo się cieszę [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

reklama
Witam się i ja ... Mam nadzieję że zostanę z Wami do końca, choć chyba nie zaczynamy ciekawie ... ost om 23 sierpnia. Starania od 31 do 5 września. Cykle miałam zawsze krótkie, choć dwa ostanie 26 i 27 dni. Z racji że dziś 29 dzień od kilku dni testuje niestety nic ... dziś beta pokazała 4.9 jak na złość norma od 5 ... Tylko czy to nie za mało, :( lekarz kazał powtórzyć za tydzień, brać duphaston i zastrzyki. W marcu Poroninie 6tydz. 3 lata temu ciąża pozamaciczna . Wcześniej jeszcze dwa poronienia i ciąża obumarla w 16tyg. Mam córkę 10 lat . Czy Waszym zdaniem jest jakakolwiek szansa?

reklama
Do góry