reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

@nikolka1203 @Luxuorius @Milcziena
Dzięki za wsparcie [emoji1672]ostatecznie poszłam prywatnie i lekarz stwierdził że plamienie było spowodowane cytologia którą mi wykonał wczoraj lekarz. Z racji utrzymujących się boli brzucha dostałam 3op Duphastonu i mam brać 2xdziennie... iiiiiiiii zrobił usg iiiiiiiii jest tam 1cm pecherzyk, który jest dobrze ulokowany, kamień z serca [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Jejka , pół dnia mnie ominęło a przewijanie i nadrabianie wątku końca nie ma [emoji106]
Super, bardzo się cieszę [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

reklama
Witam się i ja ... Mam nadzieję że zostanę z Wami do końca, choć chyba nie zaczynamy ciekawie ... ost om 23 sierpnia. Starania od 31 do 5 września. Cykle miałam zawsze krótkie, choć dwa ostanie 26 i 27 dni. Z racji że dziś 29 dzień od kilku dni testuje niestety nic ... dziś beta pokazała 4.9 jak na złość norma od 5 ... Tylko czy to nie za mało, :( lekarz kazał powtórzyć za tydzień, brać duphaston i zastrzyki. W marcu Poroninie 6tydz. 3 lata temu ciąża pozamaciczna . Wcześniej jeszcze dwa poronienia i ciąża obumarla w 16tyg. Mam córkę 10 lat . Czy Waszym zdaniem jest jakakolwiek szansa?

reklama
Do góry