reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Hej ja mam 34 lata to moja 4 ciaza, 3 poprzednie byly poronienia...bardzo, bardzo panikuje, chyba najzbardziej przez niskie poczatkowe beta hcg :(

reklama
Dzieci to jest WSZYSTKO co możemy mieć na tym świecie.
Zdrowie i Dzieci.
Robienie przytyków komuś z tego tytułu jest totalnie nie na miejscu i świadczy o ograniczeniu danej osoby albo zwyczajnie zazdrości.
Ja mam taki brzuszek że i bez ciąży jak założę obcisła kiecke to można pomyśleć że jestem :p
Ostatnio w wakacje jak jeszcze w tej ciąży nie byłam stałam w kolejce z Franiem i starsza "mila" Pani pod nosem burczała.
500 plus. Na mnie spojrzała z pogarda na wózek i na mój brzuch .
Uśmiechnęłam się do niej i życzyłam miłego dnia.
Na twarzy miała wypisane jakim jest człowiekiem .
Zgorzknialym
Smutnym
Nieszczesliwym.
Cóż .

Jeżeli mogę zapyta kobietki w jakim jesteście wieku? Macie już swoje pociechy czy to wasze kolejne ciąże. Przekopać się przez 60 stron wątku to nie takie proste.:) Oraz kto z waszych bliskich wie o ciazy. Kiedy myślicie mówić o tym teściom, rodzeństwu?
Cześć :) ja mam 28 lat i na stanie 2-latka. Chciałam zdążyć z rodzeństwem do jego trzeciego roku życia bo tak mi natłukła rodzina do głowy że potem to już razem nie będą się bawić i będzie kiepsko :p
Na razie powiedziałam przyjaciółce i niemężowi. Reszta się dowie jak potwierdzę na to procent czyli pewnie za jakieś dwa tygodnie :)

jezuuu dziewczyny mam to samo, bete robilam tydzien temu w piatek mialam wiecej nie robic....no i co? polecialam godzine temu zrobic....i teraz znowu stres jaki wynik

Gratulacje, zapraszam też na fb grupa Majówki 2020 - dopiero zaczynamy
Dzięki ale chyba wolałabym zachować anonimowość zwłaszcza, że jeszcze wszystko może pójść w jedną albo drugą stronę.

Co do mówienia rodzinie... nie mam żadnych przeżyć związanych z poronieniami ale postanowiłam poczekać do 2 trymestru. Mąż przyznał mi rację. Sami, poza zdrowszym trybem życia, na razie też żadnych rewolucji nie robimy. Poczekamy aż przejdziemy na 2 trymestr.

Kawy chwilowo nie piję bo nie mam ochoty (a wcześniej wypijałam i 3 kawy dziennie duże). Za to piję sobie cykorię na razie. Niedługo do jednej kawy dziennie chcialabym wrócić :)

reklama
A co oznaczają te kolory? Zapomnialam zapytać lekarza

W pierwszej ciąży miałam tak przez 3 pierwsze miesiące.

Trzeba było odrazu mówić, że miałaś cytologia ;) cieszę się z Tobą

Bierzecie acard, bo macie problem z sercem?

Co to jest za aplikacja? Też muszę ją sobie ściągnąć, fajna sprawa :)
To HiMommy:)

Do góry