reklama
Aga10_2018
Fanka BB :)
Dzieci to jest WSZYSTKO co możemy mieć na tym świecie.
Zdrowie i Dzieci.
Robienie przytyków komuś z tego tytułu jest totalnie nie na miejscu i świadczy o ograniczeniu danej osoby albo zwyczajnie zazdrości.
Ja mam taki brzuszek że i bez ciąży jak założę obcisła kiecke to można pomyśleć że jestem
Ostatnio w wakacje jak jeszcze w tej ciąży nie byłam stałam w kolejce z Franiem i starsza "mila" Pani pod nosem burczała.
500 plus. Na mnie spojrzała z pogarda na wózek i na mój brzuch .
Uśmiechnęłam się do niej i życzyłam miłego dnia.
Na twarzy miała wypisane jakim jest człowiekiem .
Zgorzknialym
Smutnym
Nieszczesliwym.
Cóż .
Zdrowie i Dzieci.
Robienie przytyków komuś z tego tytułu jest totalnie nie na miejscu i świadczy o ograniczeniu danej osoby albo zwyczajnie zazdrości.
Ja mam taki brzuszek że i bez ciąży jak założę obcisła kiecke to można pomyśleć że jestem
Ostatnio w wakacje jak jeszcze w tej ciąży nie byłam stałam w kolejce z Franiem i starsza "mila" Pani pod nosem burczała.
500 plus. Na mnie spojrzała z pogarda na wózek i na mój brzuch .
Uśmiechnęłam się do niej i życzyłam miłego dnia.
Na twarzy miała wypisane jakim jest człowiekiem .
Zgorzknialym
Smutnym
Nieszczesliwym.
Cóż .
Cześć ja mam 28 lat i na stanie 2-latka. Chciałam zdążyć z rodzeństwem do jego trzeciego roku życia bo tak mi natłukła rodzina do głowy że potem to już razem nie będą się bawić i będzie kiepskoJeżeli mogę zapyta kobietki w jakim jesteście wieku? Macie już swoje pociechy czy to wasze kolejne ciąże. Przekopać się przez 60 stron wątku to nie takie proste. Oraz kto z waszych bliskich wie o ciazy. Kiedy myślicie mówić o tym teściom, rodzeństwu?
Na razie powiedziałam przyjaciółce i niemężowi. Reszta się dowie jak potwierdzę na to procent czyli pewnie za jakieś dwa tygodnie
AniaSkrzat1
Fanka BB :)
U mnie 5, dwa porodu dwa poronienia, wiem co czujeszHej ja mam 34 lata to moja 4 ciaza, 3 poprzednie byly poronienia...bardzo, bardzo panikuje, chyba najzbardziej przez niskie poczatkowe beta hcg
Heh dobrał jak ja. A już najbezpieczniej bym się czuła jakbym miała na rano codziennie jeden test domowy.Ja tak samo panikuje. Coś mi poleci, trochę mnie zaboli i już stres. A najlepiej to bym codziennie na betę chodziła.
Ja wypijam dwie kawy ale takie słabsze.
Sloth
Aktywna w BB
Dzięki ale chyba wolałabym zachować anonimowość zwłaszcza, że jeszcze wszystko może pójść w jedną albo drugą stronę.Gratulacje, zapraszam też na fb grupa Majówki 2020 - dopiero zaczynamy
Co do mówienia rodzinie... nie mam żadnych przeżyć związanych z poronieniami ale postanowiłam poczekać do 2 trymestru. Mąż przyznał mi rację. Sami, poza zdrowszym trybem życia, na razie też żadnych rewolucji nie robimy. Poczekamy aż przejdziemy na 2 trymestr.
Kawy chwilowo nie piję bo nie mam ochoty (a wcześniej wypijałam i 3 kawy dziennie duże). Za to piję sobie cykorię na razie. Niedługo do jednej kawy dziennie chcialabym wrócić
Uff znowu mi ulżyło ze to jie tylko u mnie tak nie zaszkodzi a jak mamy być spokojniejsze to cóż... spokój najwazniejszyjezuuu dziewczyny mam to samo, bete robilam tydzien temu w piatek mialam wiecej nie robic....no i co? polecialam godzine temu zrobic....i teraz znowu stres jaki wynik
reklama
U
użytkownik 180176
Gość
To HiMommyA co oznaczają te kolory? Zapomnialam zapytać lekarza
W pierwszej ciąży miałam tak przez 3 pierwsze miesiące.
Trzeba było odrazu mówić, że miałaś cytologia cieszę się z Tobą
Bierzecie acard, bo macie problem z sercem?
Co to jest za aplikacja? Też muszę ją sobie ściągnąć, fajna sprawa
Podziel się: