reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Nie chce panikować ale cały czas mam jakiś śluz taki dziwny. Mokro strasznie. Mam wrażenie ze mi cieknie po nogach. Latam do toalety ciagle spanikowana. Wiem ze w ciąży śluz jest ale czy aż taki wodnisty jakiś?

Nic nie panikuj to normalne. :)
Też w pierwszej ciąży latałam i sprawdzałam. Będąc na zakupach potrafiłam wejść do toalety tylko po to żeby sprawdzać co tam tak mokro :p

A powiedzcie mi, pijecie kawę? Czy zrezygnowałeścię?
Ja piję dwie filiżanki kawy z ekspresu z dodatkiem mleka. To moja jedyna i najgorsza używkach. Pytałam jednego lekarza i powiedział mi że bez przesady… Najważniejsze aby nie pić wiadrami. A jakie wy macie opinie na ten temat?

Ja pije jedna kawke z ekspresu z mleczkiem dziennie rano.
Jedna . Dwie jak najbardziej można.

Nic nie panikuj to normalne. :)
Też w pierwszej ciąży latałam i sprawdzałam. Będąc na zakupach potrafiłam wejść do toalety tylko po to żeby sprawdzać co tam tak mokro :p

Zachowuje się jakbym nigdy w ciąży nie była ale w poprzedniej nie miałam takiego uczucia. Dlatego się denerwuje. Aczkolwiek moj mąż twierdzi ze trudno żebym pamietała co było 8 lat temu skoro nie pamietam co mówił do nie wczoraj

Zachowuje się jakbym nigdy w ciąży nie była ale w poprzedniej nie miałam takiego uczucia. Dlatego się denerwuje. Aczkolwiek moj mąż twierdzi ze trudno żebym pamietała co było 8 lat temu skoro nie pamietam co mówił do nie wczoraj
Ja tak samo panikuje. Coś mi poleci, trochę mnie zaboli i już stres. A najlepiej to bym codziennie na betę chodziła.

Ja wypijam dwie kawy ale takie słabsze.

reklama
Do góry