reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

A powiedzcie mi, pijecie kawę? Czy zrezygnowałeścię?
Ja piję dwie filiżanki kawy z ekspresu z dodatkiem mleka. To moja jedyna i najgorsza używkach. Pytałam jednego lekarza i powiedział mi że bez przesady… Najważniejsze aby nie pić wiadrami. A jakie wy macie opinie na ten temat?
Ja od zawsze nie jestem kawoszem. Rzadko ją piłam i jak już to z dużą ilością mleka i cukrem, żeby zabić smak kawy. Teraz jak jem coś słodkiego to robię sobie inke z mlekiem.

reklama
Zachowuje się jakbym nigdy w ciąży nie była ale w poprzedniej nie miałam takiego uczucia. Dlatego się denerwuje. Aczkolwiek moj mąż twierdzi ze trudno żebym pamietała co było 8 lat temu skoro nie pamietam co mówił do nie wczoraj

Wierzę Ci, że się martwisz ,jeżeli coś wydaje Ci się obce.
Myślisz że ja się nie martwię?:)
Ja też gdzieś wewnątrz panikuje że za trzy dni zaczynam piąty tydzień żadnych specjalnych objawów nie mam tak jak w ciąży biochemicznej…
Pierwszej ciąży którą straciłam po siódmym tygodniu ciąży, miałam znacznie większe rozpieranie w podbrzuszu i ból piersi ,a teraz w zasadzie nie czuję nic. Podobno najgorsze co można sobie zrobić, to porównywać jedną ciążę do poprzednich. Staram się być daleko od złych myśli no ale co zrobić… Jak komuś na czymś bardzo zależy to niestety[emoji4]

Witajcie Dziewczyny .
Ja 37 lat
W domu 11 miesięczny Franek.
To moja 2 ciąża. Wszystko na razie ok.
Rodzinie powiemy po badaniach tych w 13 tygodniu po teście pappa i z krwi .
Znajomym ..
Jak już będą widzieli i nie da się ukryć :D
W pracy szefowi będę musiała powiedzieć w przyszłym tygodniu jednak będę Go prosila o dyskrecje.

Wie Mąż moja Mama bliski znajomy Męża i jedna moja bliska Znajoma.

Właśnie rozgladam się za kurtka już ciążową . :)

Zachowuje się jakbym nigdy w ciąży nie była ale w poprzedniej nie miałam takiego uczucia. Dlatego się denerwuje. Aczkolwiek moj mąż twierdzi ze trudno żebym pamietała co było 8 lat temu skoro nie pamietam co mówił do nie wczoraj

Ja mam to samo plus w ciąży zidiowacenie do kwadratu
W poprzedniej patrzyłam na dany produkt w sklepie i zapomniałam jak się nazywa .
Ekspedientka podała mi bo się na Niego patrzyłam.
:-D
Masakra ! Cola to była. Dwa łyki musiałam zrobić na już.

Cześć :)
Dwa dni temu zrobiłam test, gruba krecha. Powtórzony wczoraj. Rozmawiałam z lekarzem, zaprasza na wizytę na przyszły czwartek.
Kalkulatory pokazują 23-25 maja możliwą datę więc jeśli wszystko się uda zrobię mężowi piękny prezent na pierwszą rocznicę ślubu.
Za kilka tygodni 30 lat mi wybije, nie mam jeszcze dzieci.

Wie tylko mąż :)

reklama
Cześć :)
Dwa dni temu zrobiłam test, gruba krecha. Powtórzony wczoraj. Rozmawiałam z lekarzem, zaprasza na wizytę na przyszły czwartek.
Kalkulatory pokazują 23-25 maja możliwą datę więc jeśli wszystko się uda zrobię mężowi piękny prezent na pierwszą rocznicę ślubu.
Za kilka tygodni 30 lat mi wybije, nie mam jeszcze dzieci.

Wie tylko mąż :)
Gratulacje, zapraszam też na fb grupa Majówki 2020 - dopiero zaczynamy

Do góry