reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

No tutaj jest bardziej kameralnie a ja nie chcę czytac np na fb że za wcześnie się staram o dziecko albo coś bo szkoda mi nerwów na takie zabawy.. Na fb polecam jedynie grupę mamalama.
Nie starasz się wcale za wcześnie. Moja koleżanka ze szkolnej ławki z liceum wyszła za mąż w wakacje zaraz po maturze. Nie była w ciąży. Ponad rok po ślubie urodziła córeczkę. Dzis ma 26 lai 6 i 2 latkę w domu:)

reklama
A powiedzcie mi, pijecie kawę? Czy zrezygnowałeścię?
Ja piję dwie filiżanki kawy z ekspresu z dodatkiem mleka. To moja jedyna i najgorsza używkach. Pytałam jednego lekarza i powiedział mi że bez przesady… Najważniejsze aby nie pić wiadrami. A jakie wy macie opinie na ten temat?

No tutaj jest bardziej kameralnie a ja nie chcę czytac np na fb że za wcześnie się staram o dziecko albo coś bo szkoda mi nerwów na takie zabawy.. Na fb polecam jedynie grupę mamalama.

Myślę że to tylko Wasza sprawa.. Jeśli czujesz się gotowa. To Twoj wybór. Ja córkę urodzilam jak miałam 21 lat, dla mnie był to odpowiedni czas..

Ja pije kawę ale tylko jedna. Zazwyczaj pije trzy dziennie ale jakoś nie mam ochoty a rano bez kawy to jak mumia jestem. Ja tez nie chce na fb. W pierwszej ciąży mnie od kawy odrzuciło ale lekarz mówił ze śmiało można jedna wypić.

Ooo! Właśnie mam dokładnie tak samo jak Ty. Tydzień temu wyprawialismy synowi urodziny i była teściowa i moi rodzice. I po cichu planowałam wyskoczyć z pozytywnym testem. Ale jak usłyszałam jak moja mama z treściówką, zaczęły jechać na teraźniejsze matki z trójka dzieci..ze teraz po 3,trzeba szybko czwarte zrobić..itp dosłownie wrylo mnie w ziemię, po teściowej bym się spodziewala, ale po mojej mamie..takie coś..
Od razu mąż dostał zakaz odzywania się i w ogóle.
I szczerze mimo 34 l na karku, czuję się jak gówniara w panice jak przekazać im, że będę matką trójki.
Mąż się śmieje, bo my ciągle przed wizytą, więc jest szansa że może być więcej niż jedno.. I co wtedy? Dla swoich rodzicieli będę patolą hahahha..

To jest ogromny Cud! Coś wspaniałego jeżeli ma się pełną rodzinę i zdrowie na to aby mieć kolejne dzieci.
Wspolczuje doświadczenia bo to na pewno nie jest nic miłego.

Ja mam 33 lata i w dalszym ciągu walczę o pierwszą dzidzię.

Nie chce panikować ale cały czas mam jakiś śluz taki dziwny. Mokro strasznie. Mam wrażenie ze mi cieknie po nogach. Latam do toalety ciagle spanikowana. Wiem ze w ciąży śluz jest ale czy aż taki wodnisty jakiś?

Do tego czuje podbrzusze. Nie boli jakoś bardzo ale taki napiety od środka mam. Czy któraś z was tak ma? To 5 tydzień się zaczął.

reklama
Do góry