Pszczoła2020
Fanka BB :)
Cały dzień probuję nadrobić forum, już mąż jest na mnie zły że ciągle tylko w komórce. Jutro nie będzie lepiej bo do pracy a po pracy dziecko i dom. Jestem na bieżąco z forum ale nie piszę dużo bo po prostu nie mam kiedy po tym jak wszystko przeczytam... dlatego też nie uważam że ilość=jakość postów, niektóre z nas mają ochotę pisać co jadły na obiad a niektóre są mniej wylewne i serio nie wiem co jest lepsze.
Współczuję dzisiaj mojemu mężowi, na przemian płaczę, krzyczę i się tulę. Co te hormony z nami robią...Nie ma face'a wchodzę tylko tu.
U mnie dzis jakies wariatkowo hormonalne. Jestem dzisiaj straszną jedzą tak mam teraz moralniaka ... dzis caly dzien albo krzyczę albo beczę
Mama jest ze swoim partnerem 20lat. Nie chcą brać ślubu ale martwi się co jak któreś z nich wyląduje w szpitalu. Jeszcze ona ma mnie na miejscu a P. najbliższą rodzinę ma ponad 200km, my nawet niemamy prawa dowiedzieć się o jego stan zdrowia. Chociażby dlatego uważam że czysto pragmatycznie warto w urzędzie podpisać papierek. Do romantyków mi dalekoCo to tego stwierdzenia, że papier nic nie wniesie..
2mc temu zmarł mój wujek, 30lat żył z ciotka bez ślubu, bo po co papierek. Wujek umarł nagle, ciotka została bez niczego. Przed śmiercią kupili samochód, na wuja.
Odkładali kasę na koncie wuja, ciotka miała kartę.. I teraz ze tak powiem "dupa" ciocia została z niczym, nawet mieszkanie mimo, że wspólne to na wuja było.
Wszędzie pytają a Pani to kto?? Przykre ale ciocia została goła.. :/
Jednak przyszłościowo ten papierek jest coś warty.
Też mam ślub cywilny.