reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2020

Kochana uwierz mi na słowo. Takie rzeczy przychodzą często w najmniej oczekiwanym momencie. A może Twój facet myśli, że Tobie nie zależy na ślubie? Jest wiele par co żyją bez .
Mój mi się oświadczył po 4 latach związku oj czekałam na to.. Ale nic nie podejrzewalam..pamiętam że się poplakalam.
Ja chciałabym być żoną.. Czulabym się pewniej.. Ale przecież nie zmusze nikogo do oświadczyn.. Coś tam czasem palnę o tym, ale tak delikatnie.. Nic to raczej nie da. Podejrzewam, że się nie doczekam zbyt szybko :/ no ale cóż.. Jesteśmy ze sobą krótko...

Ja planuje właśnie zakup i nie wiem jaki wybrać

reklama
Kochana uwierz mi na słowo. Takie rzeczy przychodzą często w najmniej oczekiwanym momencie. A może Twój facet myśli, że Tobie nie zależy na ślubie? Jest wiele par co żyją bez .
Mój mi się oświadczył po 4 latach związku oj czekałam na to.. Ale nic nie podejrzewalam..pamiętam że się poplakalam.
Wie, że mi zależy. Nie raz o tym rozmawialiśmy. Ale to typ faceta co do tej pory skupiał się na sobie i swoich priorytetach. Był z dziewczyną ponad 5 lat, ona chciała rodziny itd. Nie oświadczył się jej i skupił się na karierze. Rozpadło się. Późnej znowu związek 3 lata i nic. Dopiero ze mną jest inaczej. Trochę nauczyłam go patrzeć na to co w życiu ważne. Ale czy zostanę jego żoną? Może.... Było by cudownie, bo to super facet tylko trochę się pogubił wcześniej w świecie materialnym, a wartości niematerialne zrzucił na drugi plan.

Ja chciałabym być żoną.. Czulabym się pewniej.. Ale przecież nie zmusze nikogo do oświadczyn.. Coś tam czasem palnę o tym, ale tak delikatnie.. Nic to raczej nie da. Podejrzewam, że się nie doczekam zbyt szybko :/ no ale cóż.. Jesteśmy ze sobą krótko...

Ja planuje właśnie zakup i nie wiem jaki wybrać

Proponuję by stworzyć wątek zamknięty dla naprawdę wąskiego grona. Możemy tak czy siak pisać tu na otwartym przez jakiś czas jeszcze a na zamkniętym już o bardziej prywatnych sprawach jeżeli któraś będzie miała ochotę się wygadać? Tu po prostu będzie można werbować kolejne dziewczyny.
My tak zrobilysmy wlasnie. Zebralysmy sie na priv i stworzYlysmy watek zamkniety. Na otwartym dalej pisalysmy i systematycznie dodawalysmy dziewczyny ktore sie udzielaly. Jak sie przypadkiem wydalo że mamy watek zamknięty to nagle pojawilo sie mnóstwo nowych osób zbulwersowanych "ze jak to mamy zamknięty" i chciały dostep. Ale tak od razu nie przyjmowalysmy. I uważam że fajnie by było i teraz tak zrobić.

Wie, że mi zależy. Nie raz o tym rozmawialiśmy. Ale to typ faceta co do tej pory skupiał się na sobie i swoich priorytetach. Był z dziewczyną ponad 5 lat, ona chciała rodziny itd. Nie oświadczył się jej i skupił się na karierze. Rozpadło się. Późnej znowu związek 3 lata i nic. Dopiero ze mną jest inaczej. Trochę nauczyłam go patrzeć na to co w życiu ważne. Ale czy zostanę jego żoną? Może.... Było by cudownie, bo to super facet tylko trochę się pogubił wcześniej w świecie materialnym, a wartości niematerialne zrzucił na drugi plan.
Dojrzeje do decyzji pewnie jak dziecko się urodzi. Mój chłop bronił się przed zeniaczka, był w długich związkach i kiedy laski oczekiwaly czegoś więcej to się rozchodzili. Ze mną chodził 2 lata i się oświadczył, potem życie tak się potoczyło że 4miesiące później zamieszkalismy razem i ślub cywilny bo bez ślubu nie chcieliśmy żyć mimo że wesele i kościelny było zamówione na następny rok.

Dojrzeje do decyzji pewnie jak dziecko się urodzi. Mój chłop bronił się przed zeniaczka, był w długich związkach i kiedy laski oczekiwaly czegoś więcej to się rozchodzili. Ze mną chodził 2 lata i się oświadczył, potem życie tak się potoczyło że 4miesiące później zamieszkalismy razem i ślub cywilny bo bez ślubu nie chcieliśmy żyć mimo że wesele i kościelny było zamówione na następny rok.
Wyjdzie w praniu :p to ciężki przypadek jest hahah ale go kocham takiego specyficznego ;p

Ja uwielbiam do mojej mamy na wieś jeździć. Chociaż nie ukrywam ze życie w bloku jest łatwiejsze. I sama nie chciałabym w domu bo za dużo roboty. Ale rekreacyjnie do mamy na weekend uwielbiam i nawet u niej w ogródku pokopie. A wy jak już sobie uwijecie gniazdko to zobaczysz jak jest fajnie we dwoje a później troje itp:)

To jest taka nie do końca wieś, bardziej takie obrzeża małego miasteczka ale nad samiutkim jeziorem i już widzę jak latem będziemy na kocyku z dzidzią się kąpać w słońcu na naszej plaży :) uwielbiam to miejsce a jedyne co mnie tu drażni to teściowie hehe

Ma chłopak swoje za sobą, musisz dać mu czas i ufać, że Cie kocha. Ja z moim jestem 8 lat i dopiero w tym roku w maju mi się oświadczył. Nie ukrywam, że się trochę niecierpliwiłam choć nie dałam mu tego poznać. I jak już całkiem straciłam nadzieje i się pogodziłam z tym, że będziemy żyć nawet bez pierścionka to bum, oświadczyny :) wszystkie moje koleżanki ze szkoły już dawno mężatki i dzieciate ale na każdego przychodzi pora, wszystko musi się dziać swoim tempem.

To ja się już pogubiłam :) selekcja na etapie tworzenia wątku czy po jego dodaniu usuwanie nieaktywnych dziewczyn?

Z tym ślubem u nas były heca bo.... wzięliśmy ślub w roczek córki - i uwaga! Nikt o tym nie wiedział prócz świadków :D taki suprice - wszyscy myśleli, że idą tylko na roczek a ja wyskoczyłam z bukietem ślubnym :D Nie żałujemy tego ani trochę - było super.

A jak przetrwałas ta jelitówke w ciąży ? Wspomagałas się jakimis lekami ? Bo mnie pewnie to czeka
Nie - dużo piłam wody: chociaż u mnie tragiczny był 1 dzień - od 20 do 4 nad ranem wymioty, potem już tylko ból żołądka.

reklama
Na wątku styczniowych też byla dziewczyna, co sobie wymyślala idealne życie. Nikt by się nie domyślił ale w końcu sama zaczęła się gubic we wszystkim..
Kiedyś słyszałam że byla jedna dziewczyna tu na forum ciążowym, później przestala sie odzywac i z jej konta niby mąż napisał że umarła, dziewczyny złożyły się na wieniec i wyslaly pieniążki... jednej nie dawalo to spokoju i szukała wszedzie informacji, okazalo się że była to jedna wielka bujda!

Do góry