Moni_89
Fanka BB :)
Mój ma 11 letnią córkę. Bardzo jestem z nią zżyta. Pamiętam jak pierwszy raz powiedział mi Kocham Cię [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Młoda jeszcze nie wie , ale ona pragnie mieć rodzeństwo, ponieważ jest jedynaczka . Opowiedziała mi kiedyś że łzami, że jej mama powiedziała że nie chce mieć więcej dzieci bo to obowiązek, śmierdzące kupy itd..
Młoda jeszcze nie wie , ale ona pragnie mieć rodzeństwo, ponieważ jest jedynaczka . Opowiedziała mi kiedyś że łzami, że jej mama powiedziała że nie chce mieć więcej dzieci bo to obowiązek, śmierdzące kupy itd..
Mamusie czy macie może taką sytuacje (któraś z Was) - dziecko z 1 małżeństwa?
W czym rzecz:
Mój mąż ma syna z 1 małżeństwa - 8 lat. I jak mała nasza się urodziła to cieszył się na siostrzyczkę, ale potem i do teraz widać jak jest zazdrosny. Mała już kumata jest i też potrafi być zazdrosna o młodego jak się np. przytula do taty. O kolejnym rodzeństwie jeszcze nie wie, a ja się strasznie denerwuje już tym faktem bo nie wiem jak zareaguje. Mąż chce mu powiedzieć jak już poznamy płeć (możliwe, że po prenatalnych) ale podejrzewam, że syn D. już się domyśla bo niejednokrotnie coś słyszał. Nie mieszka z nami tylko w innym mieście i widujemy się co 2 tygodnie, ale ostatnio powiedział, że czuje się zdradzony przez tatę bo ma nową rodzine. D. chcąc mu to „wynagrodzić” jak jesteśmy trochę odpycha małą.. oszaleje, bo nie mogę mu przetłumaczyć że to nie jest za dobre ani dla młodego, ani dla córeczki naszej. Whhh to się wygadałam i wyżaliłam.