reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Fajnie, że są też psiary. :) I jeszcze macie moje ulubione rasy.

Ja mam (miałam) Goldena ale został z rodzicami..jest moim 1 wymarzonym psiakiem ale jednak bardziej kocha mojego tatę :p

Jak się przeprowadzimy do domu to chcemy wziąć Westa

Gdybym miała taką możliwość to chciałabym i psa i Kota. Ja od dziecka byłam wychowywana ze zwierzętami a moja ulubiona rasa psa to po prostu Kundel!:)) serio, z doświadczenia wiem że to najmądrzejsze stworzonka i najmądrzejsza rasa pod słońcem. O ile można to nazwać rasa :) Ale oczywiście to moje zdanie. Moje pieski które były kundelkami były tak grzeczny i Posłuszne że nigdy nie używałam nawet smyczy:) jak ja się zatrzymywałam to i one się zastrzymywaly. Niesamowicie mądre stworzenia. Sama się wzruszam jak o tym myślę… Ja nawet spałam z tymi psami, pomimo tego że wiele osób się skrzywiło. Często pies spał w nogach a na poduszce przy głowie spał kot:)))

reklama
Mam dokładnie to samo. W poniedziałek 04.11 wizyta i już nie mogę wytrzymać, bo tez się naczytałam, że serduszka przestają bić itd Codziennie miałam mdłości i wymiotowałam a dziś nic, tak samo ja ręka odjął..
Ja sobie to tłumacze ze przecież wejście w drugi trymestr może oznaczać lepsze samopoczucie i ze nic złego się nie dzieje, tym bardziej ze wcześniej narzekałam ze nic nie jem a teraz już mi wszystko smakuje i się wkoncu najadam jak należy :) dziewczyny będzie wszystko dobeze, musimy się trzymać razeM i jak mamy potrzebę to się wyżalić i wygadać tutaj to zaraz reszta ekipy mamusiek nas przywoła do porządku hihi bo moja mama już nie ma siły mi codziennie tłumaczyć tego samego, moja psiapsi tez a męża to już nawet nie zadręczam bo i tak posiwiał od tego wszystkiego;)

Ja mam cybexa balios s i fotelik aton 5 cybexa są super spacerowka wymiata A gondole mialam xlandera . Cybex to piórko przy nim :-) :) uwielbiam ♡
Dzięki. Czytałam wiele opinii, ale usłyszeć od kogoś „znajomego” to dla mnie już gwarancja. Chce tez kupić bazę isofix a za kilka miesięcy przejść na Sirona S 360’ obrotowy fotelik bk kręgosłup mam w fatalnym stanie.

Ja za tydzień w niedzielę idę na koncert Huntera (muza z pogranicza metalu) :p a pod koniec miesiąca idziemy ze znajomymi na koncert Łąki Łan :p
Uwielbiam ♡ od lat studiów kocham kocham a wokal Draka uwielbiam ... szczegolnie stare plyty mam do nich sentyment...a koncerty mniam ♡♡♡♡ w sierpniu acidów zaliczyłam dwa razy :-D

Teraz troszkę zależałam na kanapie , ale powoli budzę się do życia drugi trymestr wiecej sił pokoik juz prawie gotowy. Suszarka poszła won

Z dzidzią wszystko w porządku. Kość nosowa widoczna, NT 1.3...jest ok? Mówił lekarz, że dzidzia straszny wiercioch, nie mógł w ogóle go złapać na usg, piersze robil dopochwowo a pozniej przez brzuch. Nastepna wizyta za 4 tyg, ale tak i tak za 2 tyg pojde do luxmedu na usg :) nie wytrzymam 4 tyg. I u niego na wadze przytyłam 3,5 kg w 3 tyg...mówił, ze duzo. Więc musze troche sie ograniczyć nie wiem czy dam radę :) 1.3 NT jest w normie? Bo mj lekarz jest mało mówny...

A gdzie w luxmedzie robisz usg? Nie pamietam skąd jesteś :(
Ale ja co patrzę to nie ma terminów.. chce zmienić datę prenatalnego i aż do połowy grudnia nic nie widzę.
Aaa i czy dostajesz skierowanie od swojego na takir każde usg ?

reklama
W balios m nie można było rozłożyć spacerówki na płasko. Tak pamiętam ale sprawdz jak teraz i wybralismy s. Bez gondoli sama spacerowe plus adaptery i fotelik
No ja właśnie dlatego zdecydowałam się na Balios S bo spacerówka rozkłada się całkiem na płasko. U mnie we Włoszech to w maju już mamy lato, wiec postanowiłam dokupić reduktor memory do spacerówki i od razu używać.
Jesli chodzi o urodę to wybrałam Denim szary - z jasnym stelarzem i brązowymi rączkami ze skory. Moim zdaniem jest bardzo ładny i uniwersalny.

Do góry