reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Fajnie, że są też psiary. :) I jeszcze macie moje ulubione rasy.

Ja mam (miałam) Goldena ale został z rodzicami..jest moim 1 wymarzonym psiakiem ale jednak bardziej kocha mojego tatę :p

Jak się przeprowadzimy do domu to chcemy wziąć Westa

Gdybym miała taką możliwość to chciałabym i psa i Kota. Ja od dziecka byłam wychowywana ze zwierzętami a moja ulubiona rasa psa to po prostu Kundel!:)) serio, z doświadczenia wiem że to najmądrzejsze stworzonka i najmądrzejsza rasa pod słońcem. O ile można to nazwać rasa :) Ale oczywiście to moje zdanie. Moje pieski które były kundelkami były tak grzeczny i Posłuszne że nigdy nie używałam nawet smyczy:) jak ja się zatrzymywałam to i one się zastrzymywaly. Niesamowicie mądre stworzenia. Sama się wzruszam jak o tym myślę… Ja nawet spałam z tymi psami, pomimo tego że wiele osób się skrzywiło. Często pies spał w nogach a na poduszce przy głowie spał kot:)))

reklama
Mam dokładnie to samo. W poniedziałek 04.11 wizyta i już nie mogę wytrzymać, bo tez się naczytałam, że serduszka przestają bić itd Codziennie miałam mdłości i wymiotowałam a dziś nic, tak samo ja ręka odjął..
Ja sobie to tłumacze ze przecież wejście w drugi trymestr może oznaczać lepsze samopoczucie i ze nic złego się nie dzieje, tym bardziej ze wcześniej narzekałam ze nic nie jem a teraz już mi wszystko smakuje i się wkoncu najadam jak należy :) dziewczyny będzie wszystko dobeze, musimy się trzymać razeM i jak mamy potrzebę to się wyżalić i wygadać tutaj to zaraz reszta ekipy mamusiek nas przywoła do porządku hihi bo moja mama już nie ma siły mi codziennie tłumaczyć tego samego, moja psiapsi tez a męża to już nawet nie zadręczam bo i tak posiwiał od tego wszystkiego;)

Ja mam cybexa balios s i fotelik aton 5 cybexa są super spacerowka wymiata A gondole mialam xlandera . Cybex to piórko przy nim :-) :) uwielbiam ♡
Dzięki. Czytałam wiele opinii, ale usłyszeć od kogoś „znajomego” to dla mnie już gwarancja. Chce tez kupić bazę isofix a za kilka miesięcy przejść na Sirona S 360’ obrotowy fotelik bk kręgosłup mam w fatalnym stanie.

Ja za tydzień w niedzielę idę na koncert Huntera (muza z pogranicza metalu) :p a pod koniec miesiąca idziemy ze znajomymi na koncert Łąki Łan :p
Uwielbiam ♡ od lat studiów kocham kocham a wokal Draka uwielbiam ... szczegolnie stare plyty mam do nich sentyment...a koncerty mniam ♡♡♡♡ w sierpniu acidów zaliczyłam dwa razy :-D

Teraz troszkę zależałam na kanapie , ale powoli budzę się do życia drugi trymestr wiecej sił pokoik juz prawie gotowy. Suszarka poszła won

Z dzidzią wszystko w porządku. Kość nosowa widoczna, NT 1.3...jest ok? Mówił lekarz, że dzidzia straszny wiercioch, nie mógł w ogóle go złapać na usg, piersze robil dopochwowo a pozniej przez brzuch. Nastepna wizyta za 4 tyg, ale tak i tak za 2 tyg pojde do luxmedu na usg :) nie wytrzymam 4 tyg. I u niego na wadze przytyłam 3,5 kg w 3 tyg...mówił, ze duzo. Więc musze troche sie ograniczyć nie wiem czy dam radę :) 1.3 NT jest w normie? Bo mj lekarz jest mało mówny...

A gdzie w luxmedzie robisz usg? Nie pamietam skąd jesteś :(
Ale ja co patrzę to nie ma terminów.. chce zmienić datę prenatalnego i aż do połowy grudnia nic nie widzę.
Aaa i czy dostajesz skierowanie od swojego na takir każde usg ?

reklama
W balios m nie można było rozłożyć spacerówki na płasko. Tak pamiętam ale sprawdz jak teraz i wybralismy s. Bez gondoli sama spacerowe plus adaptery i fotelik
No ja właśnie dlatego zdecydowałam się na Balios S bo spacerówka rozkłada się całkiem na płasko. U mnie we Włoszech to w maju już mamy lato, wiec postanowiłam dokupić reduktor memory do spacerówki i od razu używać.
Jesli chodzi o urodę to wybrałam Denim szary - z jasnym stelarzem i brązowymi rączkami ze skory. Moim zdaniem jest bardzo ładny i uniwersalny.

Do góry