Nie ogladaj takich rzeczy. Tylko sie nakrecasz. Nie pomaga to ani tobie ani maluszkowi. Bedzie wszystko dobrze. Trzymam kciuki.@Hana89 Niestety strach to jest najgorsze co może być. Ja niestety kilka ostatnich dni schizuje i to dość ostro, dzisiaj szczególnie. Mimo, że ostatni miesiąc trzymałam się całkiem nieźle.
Od godziny oglądam filmiki na youtubie pożegnania rodziców zmarłych dzieci. Bardzo przygnebiające i jednocześnie wzruszające. I rycze jak bóbr. [emoji25]
Wezcie mnie jakoś ogarnijcie, bo już świruje.
reklama
Kiniawk
Fanka BB :)
Szkoda, że jesteśmy rozsiane po całej Polsce. Zrobiły byśmy Ci nalot na chatę i zablokowały yt!!! Wyłączaj go!!@Hana89 Niestety strach to jest najgorsze co może być. Ja niestety kilka ostatnich dni schizuje i to dość ostro, dzisiaj szczególnie. Mimo, że ostatni miesiąc trzymałam się całkiem nieźle.
Od godziny oglądam filmiki na youtubie pożegnania rodziców zmarłych dzieci. Bardzo przygnebiające i jednocześnie wzruszające. I rycze jak bóbr. [emoji25]
@Dmalw Ściskam mocno, nie wiem czemu, ale chyba za bardzo się przejęłam tym co napisałaś i znowu płacze. Nie wiem co jest ze mna nie tak. Wymyślam sobie jakieś schizy, a przy Twoich problemach i obawach to jest pikuś. Ale tak bardzo bym chciała, żeby nam się wszystkim udało.
Chyba za długo dusiłam w sobie emocje i za bardzo próbowałam być dzielna, a teraz ze mnie te wychodzi wszystko na raz.
Zobaczysz w środę usłyszysz na wizycie same pozytywy!
Ostatnia edycja:
natalia0
Szkoda, że jesteśmy rozsiane po całej Polsce. Zrobiły byśmy Ci nalot na chatę i zablokowali yt!!! Wyłączaj go!!
Zobaczysz w środę usłyszysz na wizycie same pozytywy!
No właśnie wielka szkoda, ze jesteśmy tak rozsiane! Niektóre z Was to jeszcze mają szansę się spotkać, a ja mieszkam w takim odludziu, że pewnie nie będę miała takiego szczęścia, a szkoda
Hana89
Nie oglądaj tego! Ja tez się stresuje ale broń boze nie oglądaj takich dolujacych rzeczy. Włączaj lepiej jakiś kabaret albo stand up żeby się rozluźnić i posmiac pamiętaj ze jeszcze nic nie jest przesadzone i powiedziane na 100%. Więcej sobie wyobrażamy i wkręcamy niż naprawdę jest. Ja ogólnie mieszkam za granica ale na każda wizytę przylatuje do Polski bo w Holandii jak zobaczyłam jak wyglada wizyta to się za głowę złapałam. Położne dwie młodsze ode mnie, sprzęt to jakaś padaka i nie były nawet w stanie mi powiedzieć ile bije serduszko w jakim tempie. I tak siedze sobie bez męża sama bo on nie moze co chwile brać wolnego żeby ze mną przylatywać i czekam na środę. Co chwile latam do łazienki bo co mi sie mokro zrobi na wkładce to sobie wkręcam ze muszę zobaczyć czy nie ma żadnych plamien, a to poprostu resztki tabletek. Ogólnie od wczoraj tez mam straszne samopoczucie i po każdej wizycie sobie obiecuje ze już koniec z tym strachem i ze musi być dobrze ale później moja silna wola gdzieś znika i znowu straszki i negatywne myślenie wracają. Ale się rozpisałam hihihi@Hana89 Niestety strach to jest najgorsze co może być. Ja niestety kilka ostatnich dni schizuje i to dość ostro, dzisiaj szczególnie. Mimo, że ostatni miesiąc trzymałam się całkiem nieźle.
Kiniawk
Może mięśniak będzie współgrał z maluszkiem i Tobą.Z USG termin mam na 24 kwietnia .
A i tak będzie super jak donoszę do 32 tygodnia
Może nie wpłynie na szybszy poród.. Trzyma kciuki!!
Może mięśniak będzie współgrał z maluszkiem i Tobą.
Może nie wpłynie na szybszy poród.. Trzyma kciuki!!
Mam taką nadzieję .
I przez to wbijam się do jednego z lepszych ginekologów od trudnych ciąż ,który oprócz dołowania ,dobijania ,rozkladania rąk da mi jakąś nadzieję.
Yonce
Bozeee ja wczoraj już nie wytrzymałam i płakałam cały dzien, boje się wogole tego żeby serduszko biło bo już tu przeczytałam ze się dowiedziała dziewczyna na prenatalnych ze nie bije i od razu stres. Jeszcze jak na złość mdłości przeszły jak ręka odjął w którym tyg jesteś? I na która masz wizytę w środę? Ja mam na 14.40 i U nas dzisiaj 13+0. Buziaki i ściskam mocno.
Mam dokładnie to samo. W poniedziałek 04.11 wizyta i już nie mogę wytrzymać, bo tez się naczytałam, że serduszka przestają bić itd Codziennie miałam mdłości i wymiotowałam a dziś nic, tak samo ja ręka odjął..
Dziewczyny zakaz czytania takich rzeczy. Musimy myśleć pozytywnie.
@Dmalw i @AtomicTOY trzymam za Was kciuki bardzo mocno i wierzę, że wszystko będzie dobrze. Aczkolwiek jeśli potrzebujecie się wygadać to jesteśmy tu po to
@Dmalw i @AtomicTOY trzymam za Was kciuki bardzo mocno i wierzę, że wszystko będzie dobrze. Aczkolwiek jeśli potrzebujecie się wygadać to jesteśmy tu po to
@Hana89 Niestety strach to jest najgorsze co może być. Ja niestety kilka ostatnich dni schizuje i to dość ostro, dzisiaj szczególnie. Mimo, że ostatni miesiąc trzymałam się całkiem nieźle.
@Dmalw Ściskam mocno, nie wiem czemu, ale chyba za bardzo się przejęłam tym co napisałaś i znowu płacze. Nie wiem co jest ze mna nie tak. Wymyślam sobie jakieś schizy, a przy Twoich problemach i obawach to jest pikuś. Ale tak bardzo bym chciała, żeby nam się wszystkim udało.
Chyba za długo dusiłam w sobie emocje i za bardzo próbowałam być dzielna, a teraz ze mnie te wychodzi wszystko na raz.
Złego diabli nie biorąNic mi nie będzie.
Masz prawo do płaczu i różnych emocji bo jesteś w ciąży i hormony też robią swoje tylko martwi mnie że katujesz się tymi filmikami. Robisz tym sobie ogromną krzywdę bo to ci w niczym nie pomaga, a wręcz przeciwnie.
Weź się za jakąś robotę w mieszkaniu i nie myśl. Przykro mi jeżeli sprawiłam ci jakiś smutek, nie taki miałam cel. Też mi teraz nie jest tylko komfortowo
A jak w domu masz czystą to wymieszaj kaszę z ryżem a potem oddzielaj zawsze to jakieś zajęcie.
reklama
Fajnie, że są też psiary. I jeszcze macie moje ulubione rasy.
Ja mam (miałam) Goldena ale został z rodzicami..jest moim 1 wymarzonym psiakiem ale jednak bardziej kocha mojego tatę
Jak się przeprowadzimy do domu to chcemy wziąć Westa
Ja mam (miałam) Goldena ale został z rodzicami..jest moim 1 wymarzonym psiakiem ale jednak bardziej kocha mojego tatę
Jak się przeprowadzimy do domu to chcemy wziąć Westa
Podziel się: