Można zrób listę z nickami z @. Wtedy można wejść na profil i zobaczyć czy takie ososby cos pisalyKogo? Bo chyba nie ogarnęłam
Ok. To chyba musisz się zgłosić do AniaSlu ?
Ja właśnie nie wiem - dużo jest osób, których ani razu wypowiedzi nie widziałam ale może nie ogarnęłam, bo sporo tego jest
Dodane jesteście Ja 2 x dziennie aktualizuje listę. Bo tak nie ma opcji co 15 minut aktualizować Zobacz załącznik 1040440
reklama
gochagosiaczek
Fanka BB :)
Mam identycznie. Jak jade z cora z tylu to az mnie na wymioty bierze,a jak jako kierowca to spoko moge nawet daleko [emoji23][emoji23]Tak wiem, wyłapałam już zanim napisałaś I tak na końcu przelecę jeszcze wszystkie nicki. Swoją frogą na serio jest bardzo dużo przyszłych mam, które napisały prośbę o dołączenie, a nigdy nie udzieliły się na forum.
Dostawkę dla małej. U nas będzie akurat 2 lata równe.
Żebyś wiedziała
my dojechaliśmy do miejsca docelowego, dziwny temat bo nie mogę jechać jako pasażer(mdłości max!!!), muszę jechać jako kierowca - wtedy jest ok haha
eM-eS-Zet
Mnie też nie ma na liście.
Może nie piszę mega regularnie no ale piszę.
Proszę o dodanie
Proszę o dodanie
@gochagosiaczek
@Inka445
@Kala07
@AtomicTOY
Z jakiego miesiąca macie starszaki? Bo chyba będziemy miały wszystkie prawie identyczną różnicę wieku między dziećmi .
@Inka445
@Kala07
@AtomicTOY
Z jakiego miesiąca macie starszaki? Bo chyba będziemy miały wszystkie prawie identyczną różnicę wieku między dziećmi .
AtomicTOY
2 września@gochagosiaczek
@Inka445
@Kala07
@AtomicTOY
nnatalie04
Ja chce bugaboo ale tez używany bo ceny nowego jak z kosmosuRozglądacie się już za wózkiem? Mi się bardzo podoba X-lander X run, ale o używany bardzo trudno na Pomorzu...
Tez będę mieć podobnie tylko tu w UK jest miedzy 21 a 24tc drugie i ostatnie usg i chyba zwariuje w tym czasie. Potem chce iść prywatnie po 30stym tygodniu żeby sprawdzić co u maluszkaJa miałam jedną wizytę dopiero (w 10 tc, tydzień temu). Jeszcze nie miałam żadnego USG. Pierwsze będzie dopiero 12 listopada. (jedno z dwóch, które mi zrobią) A kolejną wizytę mam po 20 lutym . (w 28 tc) Ciekawe jak to wytrzymam psychicznie .
Co do spacerów. Ja jak nie wychodzę z domu chociaż na chwile to czuje się okropnie. Chociaż ten spacer 5min żeby zaprowadzić córki do szkoły daje różnice niz siedzenie w domu. Teraz córki miały tydzień ferii i było kilka dni co wiało i padało okrutnie i myślałam ze zwariuje
milenka30
Ja o wózkach nie myślę jeszcze, pozbylismy się wszystkiego po dziaciach, więc czeka nas zakup wyprawki od a do z ale to za kilka miesięcy.
Dziewczyny gdzie kupujecie ciuchy ciążowe? Żeby nie wydać majątku na 4 miesiące chodzenia. Muszę kupić kurtkę zimową, jakiś sweterek, jeansy, może kiecke.
Dziewczyny gdzie kupujecie ciuchy ciążowe? Żeby nie wydać majątku na 4 miesiące chodzenia. Muszę kupić kurtkę zimową, jakiś sweterek, jeansy, może kiecke.
Mnie też nie ma na liście.
Proszę o dodanie
Kochana, bo to trzeba napisać wiadomość prywatna do MB91
Ja mam drugie i zarazem ostatnie USG w 20 tc. Wykonuje się je tutaj między 18 a 22 tc. W Szwecji jeśli masz poniżej 35 lat (w niektórych miejscowościach poniżej 32 lat) to ma masz wykonywane tylko to jedno USG przez całą ciążę. Mnie z racji wieku wykonają aż 2.
A jaki model Bugaboo ci się podoba?
A jaki model Bugaboo ci się podoba?
Ja chce bugaboo ale tez używany bo ceny nowego jak z kosmosu
Tez będę mieć podobnie tylko tu w UK jest miedzy 21 a 24tc drugie i ostatnie usg i chyba zwariuje w tym czasie. Potem chce iść prywatnie po 30stym tygodniu żeby sprawdzić co u maluszka
Co do spacerów. Ja jak nie wychodzę z domu chociaż na chwile to czuje się okropnie. Chociaż ten spacer 5min żeby zaprowadzić córki do szkoły daje różnice niz siedzenie w domu. Teraz córki miały tydzień ferii i było kilka dni co wiało i padało okrutnie i myślałam ze zwariuje
reklama
Majaga
Spodnie, legginsy i rajstopy kupiłam w Lidlu. W bluzki się jeszcze mieszczę przylegają po prostu do brzucha [emoji6] kurtkę zimową chyba na allegro kupię, bo w moja stara się nie zapnę...
Ja o wózkach nie myślę jeszcze, pozbylismy się wszystkiego po dziaciach, więc czeka nas zakup wyprawki od a do z ale to za kilka miesięcy.
Podziel się: