Ja tak samo. Jem 3-4 suszone śliwki dziennie i mi pomaga. Kupiłam tez otręby i dodaje łyżkę do płatków bądź owoców.Dziewczyny macie coś na wzdęcia? W sensie wydaje mi się ze to są wzdęcia, wszystko mi w środku bulgocze, przelewa się i jakby coś tam pływało w środku. Dodatkowo jeszcze czasami zakłuje mnie raz po jednej stronie raz po drugiej jakby jajniki albo pachwiny. Masakra jakaś dzisiaj...
reklama
Tak. Alles MaMa to bielizna dla kobiet karmiacych. Bo samo alles to zwykla bielizna. No i na ich stronie jest drogo ja na allegro prawie polowe taniej płaciłamLink do: Alles - alles.pl o ta firmę chodzi??
Crazy Girl
Fanka BB :)
4 noc w tym tygodniu nieprzespana.. Ja nie wiem już co zrobić żeby spać.. W dzień Nie śpię..
KINDERBUENOO88
Dziękuje za słowa otuchy[emoji173]
Ostatnio mi kolazanka na moje „zmartwienia” powiedziała, ze naprawdę to zaczne się martwic o dziecko jak się urodzi
To prawda.
Wczoraj byliśmy na konsultacji u anestezjologa. I ta opowiadała o całym procesie usypiania i, ze jak pojedzie mój mały ( 13 miesięcy) na operacje to sam i potem będzie Sam leżał na pooperacyjnej pod kontrola lekarzy i ul wszystko będzie dobrze po przebudzeniu to mi go oddadzą na odział.
Myśl ze on sam będzie się budził z narkozy tak mnie złapała za serce ze tak się rozpłakałam.
Już chciałabym by było po a to jeszcze 3 tygodnie...
Ps. Operacja przepukliny kiedyś pisałam jak to mu się zaklinowała. Także wada wrodzona p której się dwiedzielismy jak już był z nią problem
Dzień dobry dla wszystkich!
Ja robię prenatalne w Szwecji i tu pobierają krew równo 2 tyg przed USG.
Ja robię prenatalne w Szwecji i tu pobierają krew równo 2 tyg przed USG.
Hej dziewczyny
opisywałam jakiś czas temu historie mojego naturalnego cudu. Dziś mam już 11t4d, termin na 16 maja. Wczoraj niespodziewanie zwykła wizyta przekształciła się w prenatalne, bo termin miałam na 12.11. Lekarz stwierdził, ze może byc za późno albo po prostu chciał już mnie mieć z glowy Z dzidzia Ok, czekam jeszcze na wyniki z krwi. I tu moje pytanie -ile czekacie na wyniki pappa? Bo ja mam czekac 2 tygodnie i wydaje mi się to bardzo dużo.
MB91
Hej kobietki. Chyba regres snu mamy za sobą bo mała daje pospać prawie do 8 !!! Aczkolwiek ja w nocy się budzę z uczuciem palenia w żołądku
@Pszczoła2020 ja kupiłam poofi w kształt cyfry 9 i jest mega.
@SweetHope nie tak wszystkie bo ja mam dopiero 19.11 !! Ale nie robię testu Pappa jednak. Obserwuje co się dzieje na forum i mam wrażenie, że jakkolwiek wyniki by nie wyszły to zawsze jest mega stres dla przyszłej mamy, a tego chce unikać.
@KINDERBUENOO88 będzie dobrze! Ale strasznie musisz się stresować, współczuje To prawda w 100%, że zmartwienia w ciąży to pikuś w porównaniu z tym co się dzieje jak dzidzia już jest na świecie
@Pszczoła2020 ja kupiłam poofi w kształt cyfry 9 i jest mega.
@SweetHope nie tak wszystkie bo ja mam dopiero 19.11 !! Ale nie robię testu Pappa jednak. Obserwuje co się dzieje na forum i mam wrażenie, że jakkolwiek wyniki by nie wyszły to zawsze jest mega stres dla przyszłej mamy, a tego chce unikać.
@KINDERBUENOO88 będzie dobrze! Ale strasznie musisz się stresować, współczuje To prawda w 100%, że zmartwienia w ciąży to pikuś w porównaniu z tym co się dzieje jak dzidzia już jest na świecie
Dzięki wielkie , pozdrawiam z moim 60i .
Biustonosze do karmienia, staniki usztywniane dla karmiących mam - Unikat-Comp
Biustonosze do karmienia - Sklep internetowy z bielizną damską - UNIKAT - oferuje szeroki asortyment bielizny damskiej oraz biustonoszy, szortów, koszul nocnych, bielizny ślubnej oraz bielizny korygującej i modelującej sylwetkę. Wieloletnie doświadczenie oraz tysiące zadowolonych klientów...unikat-comp.pl
Firma to Unikat, koleżanka z większym biustem poleca i mówi że to podwójne wzmocnienie działa. Mi ciężko się wypowiedzieć z moim 65C
@anielka0612 Dokładnie! Będzie dobrze!
Ja też podobnie jak @Kala07 już z tej „doroślejszej” grupy .
Ja też podobnie jak @Kala07 już z tej „doroślejszej” grupy .
Będzie dobrze mocno trzymamy kciuki nie zamartwiaj się , ja tez z tych starszych , bedzie wszystko dobrze!
reklama
Hej kochane.. Nie jestem w stanie nadrobić tego co pisałyście bo jest tego ogrom hah Ja wczoraj usg genetyczne.. Wyszło mega dobrze.. I mam dzikie dziecko skakała w tym brzuchu jakby ją energia rozpierała. Wstępnie kobitka nam się urodzi, ale kto wie dostałam skierowanie na papp-a, będę robić najpóźniej w poniedziałek
Podziel się: