reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Ja tez czekam 2 tyg na wyniki z krwi ale mam na nfz a tam sie dzieja cuda. Jak bylam prywatnie to czekalam do 5 dni,tak jest m.in. W diagnostyce. Pisałam kilka postow wyzej,ze ryzyko i caly test Pappa jest po pierwsze nabijanie wiekszej kasy dla laboratoriôw i dla lekarzy, a po drugie mega stresuje przyszle mamy. Bo umowmy sie,ale wiek mega zawyza ryzyko wszystkich chorob genetycznych czy nawet przedwczesnego porodu. Tak wczoraj tlumaczyl mi lekarz na prenatalnych. Powiedzial,ze jakby cos bylo nie tak to on od lat po samym usg i jego obrazie kieruje na aninopunkcje. I tylko po usg. Wiadomo biochemia tez jest wazna, ale nie nakrecajcie sie dziewczyny,bo to niczemu nie sluzy,a pozniej inne sie tylko stresuja i to na potęge. Trzymajmy sie tego,ze wszystkie urodzimy zdrowe dzieci [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Właśnie tez tak mi się wydaje, ze to mega długo. Ale pocieszam się tym, ze na usg wyszło Ok.
Czy którejś wyszło usg dobrze, a krew fatalnie? Choć i tak zdaje sobie sprawę, ze idealnie nie bedzie, chociażby przez moje 37 lat na karku :)

reklama
Właśnie tez mam na NFZ i pewnie stad taki termin.
Ale masz racje z tym nakręcanie. Trzeba kiedyś przestac;) wydaje mi się, ze usg jest najwazniejsze i na tym trzeba się opierać. Tez byłam u doświadczonego lekarza i gdyby było coś nie tak, to pewnie by to wyłapał.
Wiec trzeba się w końcu zaczac cieszyc ciąża:)
I może za jakimiś rzeczami się rozejrzeć, choć ja zupełnie zielona w temacie jestem i kompletnie nie wiem, co i ile mam kupowac:)

To będę czekać, bo ja z tych o większym biuście . Te biustonosze z linku faktycznie piękne! ❤

Firma to Unikat, koleżanka z większym biustem poleca i mówi że to podwójne wzmocnienie działa. Mi ciężko się wypowiedzieć z moim 65C

Ja się już za taką rozglądałam, ale właśnie na allegro, poduszka rogal (129 zł, link nie wiem czy mogę podać). Ma spoko komentarze, ale zastanawiałam się nad jej twardością, bo "flaczka" też nie chcę. Chcę jakąś konkretną.
Podeślesz link? Może być w prywatnej jeśli nie chcesz robić reklamy konkretnego sprzedawcy albo samą nazwę firmy jeśli jest. Ja jestem póki co zakochana w cebuszkach, są piękne tylko wolałabym je jeszcze obmacać dla pewności

Właśnie tez tak mi się wydaje, ze to mega długo. Ale pocieszam się tym, ze na usg wyszło Ok.
Czy którejś wyszło usg dobrze, a krew fatalnie? Choć i tak zdaje sobie sprawę, ze idealnie nie bedzie, chociażby przez moje 37 lat na karku :)
Będzie dobrze mocno trzymamy kciuki nie zamartwiaj się , ja tez z tych starszych , bedzie wszystko dobrze!

Dziekuje za linki do biustonoszy, ja zdecydowanie potrzebuje wieksze[emoji41]

Gratuluję wyników z USG[emoji4]
Juz niedlugo wszystkie bedziemy po prenatalnych
[emoji7]

reklama
Do góry