reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Też jestem za zamkniętymi bo to już taki etap że robi się bardzo intymnie-wrażliwe informacje, zdjęcia czy historie. Może ktoś zrobi listę i robimy zamknięty?

Myśmy wrócili we wt ze szpitala. Walczymy z zaparciami i zumem. Wczoraj i dzisiaj była normalna kupa także sukces na maxa. Po tyg w szpitalu czuje się jakiś inaczej-Boże 1kg do góry w tydz po tym pobycie!
Za tydzień prenatalne i też jest strach. Bierzecie dzieci na to pierwsze ważne usg? Moja ma 3 lata w grudniu i z chęcią bym ją wzięła żeby troszkę zrozumiała?

Ja muszę mieć dodatkowe iść w 15-16 tyg ze względu na szybką akcję serduszka. Zamierzam zabrać 6 latka ze sobą bo ostatnio nie był i było mu przykro.

Dzięki za odp w sprawie sali. Ja chciałabym, żeby ze mną został. Starszaki zostaną wtedy u dziadków.

reklama
Chyba zbliża się podział, szkoda :( Ja z kolei tutaj czuję, że mogę się z Wami podzielić moimi problemami, a jednocześnie nie muszę ujawniać wszystkiego o sobie. To mi odpowiada.

Ale to wcale nie oznacza , że na zamkniętym musisz opowiedzieć wszystko o sobie i wrzucać zdjęcia. Myślę , że to indywidualna decyzja.

Chyba zbliża się podział, szkoda :( Ja z kolei tutaj czuję, że mogę się z Wami podzielić moimi problemami, a jednocześnie nie muszę ujawniać wszystkiego o sobie. To mi odpowiada.

Nie ma podziału :) główne forum jest tu i tu się dużo dzieje.
Na fb jest garstka dziewczyn z tego forum plus inne dziewczyny.
Chodzi dziewczynom o zamknięcie tej grypy, żeby nikt poza naszej grupy nas nie podczytywal. Żebyśmy komfortowo się czuły [emoji6]

I co lekarz mówił na takie wyniki? Ja mam bardzo podobny, bo 1:2141, ale trafiłam na jakiegoś gbura, który niczego nie wytłumaczył, a na pytanie co to oznacza, czy wynik jest dobry czy mam się czym martwić odpowiedział, że wszystko mam na kartce [emoji854]
Powiedział "wynik jest dobry, dziecko zdrowe, rozwija się prawidłowo. Nie mam żadnych zastrzeżeń "
Ufam mu :)

reklama
Bardziej chodziło mi o to, że na FB jest nazwisko i inne "facebookowe" dane ;)
Póki co, dla mnie idealnym wyborem jest to miejsce :)

Ale my nie chcemy zakładać grupy na fb! Tylko na forum -tyle, że zamkniętą. Nadal będziesz się wyświetlała jako "nicelady" i dopóki nie wrzucisz zdjęć to będziesz anonimowa. :)

Do góry