Wierzę że na strachu się skończy i urodzisz zdrowe dzieciatko. Tego Ci życzę!Witam, ja już po prenatalnych. Niestety nie mam dobrych wieści. [emoji53] Nt nadal za wysokie. Ryzyko trisomii 21 z tego tytułu 1:21. Po złych wynikach krwi zalecana amniopunkcja.
Jedynie śmieszne jest to że mój wstępny synek okazał się być na 85 %córeczką [emoji23]
Dobrze że siedzę w autobusie, bo już bym ryczała [emoji24]
reklama
Ja w dniu porodu miałam usg o wyszło ze syn wazy 3,5 a urodził się 4 kg taki mały wielkoludek był.... usg to odbicie i może czasem zawodzić...Moj syn na prenatalnych był starszy o kilka dni. Jakos 2 tygodnie przed terminem na usg wychodzilo ponad 3.5 kilo. Balam się że jak dojde do terminu to będę rodzila ogromne dziecko. Syn urodzony tydzien po terminie mial 3.5kilo i 52cm więc taki standard usg nie jest w stanie dokładnie wyliczyć
Anitta013
Fanka BB :)
A ile dni byl spokoj?A i pisałam rano ze od kilku dni mie bola mnie piersi. Jednak bola....
Moni_89
Mocno trzymam kciuki kochana [emoji8]
A ja jutro mam biopsje szpiku i modle się aby poza białaczka nie przyczepiło się gorsze gow...o.
13.11 prenatalne. Teraz tylko przetłumaczyć sobie i się wyciszyć. Boże… Jakie to wszystko trudne.
Czytam o tych testach papa i powiem wam że sama nie wiem co robić… Pewnie zrobię już dla świętego spokoju ale jak wynik nie będzie dobry to będę się starała nie brać tego w 100% do siebie.
blue_ivy
Dziewczęta, już za tydzień kolejna wizyta gin nakazał przed samą wizytą zrobić pappa. Czyli co, iść w poniedziałek? Nie wiem dokładnie ile czeka się na wynik a fajnie jakbym na wizycie już go miała to by mi objaśnił co i jak. Czy może pójdę jutro to wtedy do środy już będzie na pewno wynik? Nie wiem właśnie czy to ma aż takie znaczenie kiedy mi tą krew pobiorą...
3 dni mnie nie bolały.A ile dni byl spokoj?
Moni_89
Różnie jak to w ciąży bywa [emoji4] na pewno spokojniejsza będę po prwnatalnych[emoji8]
Witaj ja 28.05 i jak samopoczucie
MB91
Dziewczyny.. moja córeczka niechcący (nieświadomie) kopnęła mnie w brzuch - a raczej na niego naskoczyła. Na wysokości pępka - nie boli ale czuje, że jest to miejsce bardzo obolałe. Nie wiem czy dobrze pamietam, ale to za wysoko jeszcze na dzidziusia prawda? (9+6tc).
reklama
Moni_89
Myślę, że jeszcze za wysoko ale specjalista nie jestem [emoji4]
Dziewczyny.. moja córeczka niechcący (nieświadomie) kopnęła mnie w brzuch - a raczej na niego naskoczyła. Na wysokości pępka - nie boli ale czuje, że jest to miejsce bardzo obolałe. Nie wiem czy dobrze pamietam, ale to za wysoko jeszcze na dzidziusia prawda? (9+6tc).
Podziel się: