reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Ja już wolę jak coś boli, bo teraz nie czuje nic . W ogóle jakbym w ciąży nie była.
Kochana termin mam 23.05 A prenatalne 14.11.
A Ty?
Ja w pierwszej ciąży nie mialam objawów w 1 trymestrze. W ogóle sie nie czułam w ciąży, nie wiedziałam co to mdłości, brzuch zaczął sie pojawiać powolutku w 2 trymestrze razem z bólem brzucha i zgaga non stop [emoji57] więc lepiej juz nie mieć objawów ;)
Aa i zapomnialabym o zaparciach które towarzyszyly mi przez caly 2 i 3 trymestr :/

reklama
Ja w pierwszej ciąży nie mialam objawów w 1 trymestrze. W ogóle sie nie czułam w ciąży, nie wiedziałam co to mdłości, brzuch zaczął sie pojawiać powolutku w 2 trymestrze razem z bólem brzucha i zgaga non stop [emoji57] więc lepiej juz nie mieć objawów ;)
Aa i zapomnialabym o zaparciach które towarzyszyly mi przez caly 2 i 3 trymestr :/

Ja bardzo panikowałam że przeszły mi objawy i to jeszcze jakiś czas temu. Paraliż był tak duży że nawet na Sor pojechałam. Po tym jak nie miałam objawów ale miałam za to dwa piękne usg – to dałam sobie całkiem spokój już i zupełnie tego nie analizuje. Stał się jakiś Przełom, że myślę bardzo pozytywnie… Jak nie ja i wierzę że wszystko będzie bardzo dobrze.

kolejka taka u lekarza że godzinę czekałam. wszystko dobrze mimo wszystkich moich katarów, kaszli i antybiotyków:) bobas ma 6,33cm więc jest tydzień większy niż wynika z OM, NT 1,77. najprawdopodobniej chłopak ale się nie nastawiam bo 11+6 to bardzo wcześnie. mogę teraz w końcu ogłaszać rodzinie :)

Tyle dziś super wiadomości i pięknych zdjęć bobasów oby tak dalej :) ja jutro rano na pobranie pappa idę, a po południu na usg prenatalne. Ginekolog nie mówił żebym robiła pappa ale jednak chce zrobić.
Ostatnio się mało udzielam, nie mam sił. Najlepiej bym ciagle spała. Liczę, ze niedługo już to minie.
Stres już mnie zjada przed jutrem a z drugiej strony się cieszę, ze będzie to za mną i może będę spokojniejsza.
Ktoś jutro tez wizytuje ?

Ja .
Pierwsza wizyta u nowego gina.

Ja już wolę jak coś boli, bo teraz nie czuje nic . W ogóle jakbym w ciąży nie była.
Kochana termin mam 23.05 A prenatalne 14.11.
A Ty?
Ja mam dokładnie to samo. Nic nie czuje. Jakbym w ciąży nie była. Stresuje się tym chociaż jeszcze niedawano pisałam dziewczynom ze brak objawów o niczym nie świadczy. Ale jakoś tak nawet piersi są miekcejsze i mniej bola. Myśle w kółko czy wszystko ok. Prenatalne tez mam 14 a normalna wizytę 5 tj za równy tydzień. Ale już kilka razy chciałam isc mamusi prywatnie żeby się uspokoić. Go będzie najdłuższy tydzień ever dla mnie. Ale nie mam żadnych plamien ani silnych skurczy wiec jestem dobrej myśli.

Zazdroszczę, że masz niebawem wizytę. Ja tyle czekania. Ale czekam na dobre wieści od Ciebie to i sama będę spokojniesza[emoji4]
Ja mam dokładnie to samo. Nic nie czuje. Jakbym w ciąży nie była. Stresuje się tym chociaż jeszcze niedawano pisałam dziewczynom ze brak objawów o niczym nie świadczy. Ale jakoś tak nawet piersi są miekcejsze i mniej bola. Myśle w kółko czy wszystko ok. Prenatalne tez mam 14 a normalna wizytę 5 tj za równy tydzień. Ale już kilka razy chciałam isc mamusi prywatnie żeby się uspokoić. Go będzie najdłuższy tydzień ever dla mnie. Ale nie mam żadnych plamien ani silnych skurczy wiec jestem dobrej myśli.

reklama
Mnie boli od słodkiego, jak tylko coś zjem to mam dzień z głowy, bo nic nie pomaga, żadna mięta, gorzka herbata. A czasami nachodzi mnie taka ochota na kawałek ciasta czy kostkę czekolady, ale szybko zaczynam żałować, że cokolwiek zjadłam [emoji1787]Ja jutro wizytuję o 8:30 i @Anulka. o 14:10 [emoji4] a Ty o której masz usg?

Ja mam dopiero 15:40 plus sa zawsze opóźnienia wiec po 16 pewnie dopiero wejdę. Najgorsze to czekanie

Do góry