reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Ja już wolę jak coś boli, bo teraz nie czuje nic . W ogóle jakbym w ciąży nie była.
Kochana termin mam 23.05 A prenatalne 14.11.
A Ty?
Kiedy masz prenatalne i termin .? Chyba mamy podobny :)

Nie przejmuj się. Mnie prawie codziennie coś boli, kłuje. W ciąży z synem też tak miałam i gin rozkładal ręce bo nie widział powodu a mnie całą ciążę bolal brzuch [emoji2368]

Ja na majowkach 2017 bylam na początku bo 1maja termin, teraz mam na końcu miesiaca i jakos tak dziwnie bo dziewczyny już po prenatalnych a ja jeszcze tyle czekania[emoji849]

reklama
Ja już wolę jak coś boli, bo teraz nie czuje nic . W ogóle jakbym w ciąży nie była.
Kochana termin mam 23.05 A prenatalne 14.11.
A Ty?
Ja też termin 23 :D
Prenatalne 11.11 :) bardzo chcialam 14.11 bo z synen bylam na prenatalnych w 12t4d i chcialam dokładnie tak samo teraz. ale za późno zadzwoniłam i nie było juz terminow

Ja też mam jeszcze 2 tyg do prenatalnych . Doczekamy się .

Kiedy masz prenatalne i termin .? Chyba mamy podobny :)

Nie przejmuj się. Mnie prawie codziennie coś boli, kłuje. W ciąży z synem też tak miałam i gin rozkładal ręce bo nie widział powodu a mnie całą ciążę bolal brzuch [emoji2368]

Ja na majowkach 2017 bylam na początku bo 1maja termin, teraz mam na końcu miesiaca i jakos tak dziwnie bo dziewczyny już po prenatalnych a ja jeszcze tyle czekania[emoji849]

Ja też prenatalne i wizyta za 3 tygodnie[emoji4] nie wiem jak wytrzymam. Będę chyba obserwowała swoje ciało. Jeśli się nie będzie zmieniało to pójdę wcześniej. Ja też chce być dobrej myśli. A tak to jest jak się poroni..i to poronienie bylo 9 lat temu.. Tak więc to moja pierwsza prawidłowa ciąża i tak bardzo chce, aby się zakończyła sukcesem. Ile można słuchać, że dzieci mnie uwielbiają, ile razy można zostać chrzestna? Ja też mam prawo zostać matka i przejść ta wspaniała drogę [emoji173]
Kciuki [emoji1696] [emoji255]

Mnie boli strasznie żołądek po ostrych potrawach. To dziwne bo normalnie jestem w stanie normalnie je jeść...

Tyle dziś super wiadomości i pięknych zdjęć bobasów oby tak dalej :) ja jutro rano na pobranie pappa idę, a po południu na usg prenatalne. Ginekolog nie mówił żebym robiła pappa ale jednak chce zrobić.
Ostatnio się mało udzielam, nie mam sił. Najlepiej bym ciagle spała. Liczę, ze niedługo już to minie.
Stres już mnie zjada przed jutrem a z drugiej strony się cieszę, ze będzie to za mną i może będę spokojniejsza.
Ktoś jutro tez wizytuje ?

Kciuki [emoji1696] [emoji255]

Mnie boli strasznie żołądek po ostrych potrawach. To dziwne bo normalnie jestem w stanie normalnie je jeść...
Mnie boli od słodkiego, jak tylko coś zjem to mam dzień z głowy, bo nic nie pomaga, żadna mięta, gorzka herbata. A czasami nachodzi mnie taka ochota na kawałek ciasta czy kostkę czekolady, ale szybko zaczynam żałować, że cokolwiek zjadłam [emoji1787]
Tyle dziś super wiadomości i pięknych zdjęć bobasów oby tak dalej :) ja jutro rano na pobranie pappa idę, a po południu na usg prenatalne. Ginekolog nie mówił żebym robiła pappa ale jednak chce zrobić.
Ostatnio się mało udzielam, nie mam sił. Najlepiej bym ciagle spała. Liczę, ze niedługo już to minie.
Stres już mnie zjada przed jutrem a z drugiej strony się cieszę, ze będzie to za mną i może będę spokojniejsza.
Ktoś jutro tez wizytuje ?
Ja jutro wizytuję o 8:30 i @Anulka. o 14:10 [emoji4] a Ty o której masz usg?

reklama
Jejjjj dziewczyny gratuluje i cieszę się z Wami. Bardzo dobrze wiem jak się teraz czujecie po tych wizytach! Uwielbiam ten stan.

Co do nieobecnych tatusiów na usg - poproście o film. My mamy cała godzinę filmu z usg prenatalnego i wysyłałam mężowi.

Ja jutro wizytuje o 18
Mam nadzieje dowiedzieć się co tam się kryje.

Do góry