Kffiatek
Fanka BB :)
O a do kogo chodzisz? Ja do Lewczukacudowne dzidziusie dobrze, że wszystko ok. Widzę, że w tym samym miejscu robiłyśmy usg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O a do kogo chodzisz? Ja do Lewczukacudowne dzidziusie dobrze, że wszystko ok. Widzę, że w tym samym miejscu robiłyśmy usg
No dobra i ja po wizycie. Prawie zeszłam na zawał do tej 15, na wizycie u położnej wyszło mi ciśnienie 159:110!!! Bo mi jeszcze w trakcie pomiaru zaczęła komentować moje zapiski z pomiarami ciśnienia że słabizna i że się jej nie podobają więc się zdenerwowałam i od razu mi skoczyło. Ale na szczęście wszystko dobrze dzieciaczki się ruszały!! Super widok, prenatalne jednak za tydzień w poniedziałek rano bo powiedział że będzie lepiej widać i musi mieć więcej czasu na dwójkę.
Ciąża zdecydowanie jednokosmówkowa i w związku z tym mam na siebie uważać, więc mój wylot do Barcelony w listopadzie odpływa w siną dal... Ale jeśli tak ma być bezpieczniej to trudno, pojadę innym razem.
Dzidki mają po pięć i pół cm, na razie idą łeb w łeb. Tętno 160 oba, więc też super. Więcej dowiem się za tydzień. Wszystkich co się martwią brakiem objawów niniejszym uspokajam że nic to nie znaczy
Zwolnienie zaproponował ale nie chcę jeszcze. Muszę pozamykać projekty, najwyżej będę pracować z domku. Nn ile mam ładnych ujęć z dziś ale jedno wrzucam chociaż powiem szczerze że taka że mnie specjalistka że nie wiem czy to po lewej to głowa i ręce czy pupa i nogi ufff ale zeszło że mnie ciśnienie
super wiadomości!! Czasem tJa tez już po prenatalnym.
Wg OM 12+6
Wg usg 13+4
Moje cudo 7,11cm i jak to lekarz kilka razy.podkreślał cyt." DZIDZIUSIA PARAMETRY BARDZO MI SIĘ PODOBAJĄ" no i 85% córeczkaaaa jeeee jeee jeee
Niby lekarz z tych co mają tzw. "dobre oko " do tego...
A w domku czeka 4,5 letni synio
Wyniki z krwi ok.7.11.
Dziewczyny jak myślicie z określeniem płci na tym etapie?? Zobacz załącznik 1039235
Wiem ze teoretycznie normalne, ale nie pamietam żebym miała tak w ciazy z dziewczynkami poza tym po problemach w poprzednich ciążach trauma została i dlatego tak schizuje...Kochana ból jak na okres w ciąży jest normalny. Macica się powiększa, po porodzie też będziesz odczuwalna też ból jak się będzie obkurczac ja też tak mam
super wiadomości!! Czasem t
Wiem ze teoretycznie normalne, ale nie pamietam żebym miała tak w ciazy z dziewczynkami poza tym po problemach w poprzednich ciążach trauma została i dlatego tak schizuje...
Mam na 16 i chyba idę z mężem jak zdąży dojechać z pracy. Dokładnie będziemy się stresować we dwie, choć nie powinnyśmy ale czasem to silniejsze od nas.Oo to będziemy we dwie przeżywać będzie raźniej. Już nie mogę się doczekać. A o której bo ja o 14:50
Wiadomo , że mogą krępować ale np ja chcę aby zobaczył nasze dziecko jak się rusza, serduszko usłyszał. Żeby się wczuł bo jak narazie on jeszcze tego nie czuję tak jak ja i widziałam jak się porusza, biję serduszko. To nasze pierwsze dziecko.Ja tez niespecjalnie chce by mąż ze mną chodził na usg. Do tej pory mi się udawało ale coraz częściej pyta. Może na prenatalne go zabiorę jeśli można jakoś mnie takie rzeczy krępują.
Ja jutro idę na pobranie krwii CRP i mocz do analizy plus posiew moczu bo jakieś bakterie się pojawiły.Mam pytanie czy wam lekarz tez zleca tylko badanie moczu np? Jakieś dziwne to.
Oczywiście, że będzie dobrze! Moja mama miała 2 razy bliźniaki i było wesoło. (w ciąży bliźniaczej była 3 razy)
Czy któraś z Was używała tych smoczków ? Bo jestem ciekawa czy są warte kupna. O wiele bardziej podobaja mi się niż te wszystkie aventy itd
Ja tez już po prenatalnym.
Wg OM 12+6
Wg usg 13+4
Moje cudo 7,11cm i jak to lekarz kilka razy.podkreślał cyt." DZIDZIUSIA PARAMETRY BARDZO MI SIĘ PODOBAJĄ" no i 85% córeczkaaaa jeeee jeee jeee
Niby lekarz z tych co mają tzw. "dobre oko " do tego...
A w domku czeka 4,5 letni synio
Wyniki z krwi ok.7.11.
Dziewczyny jak myślicie z określeniem płci na tym etapie?? Zobacz załącznik 1039235
O a do kogo chodzisz? Ja do Lewczuka