reklama
Polecam stronę fotelik.info ja tam sprawdzałam i mój ma 5 gwiazdek z izofixemNo właśnie Cybex do mnie najbardziej przemawia
julia2s
Fanka BB :)
Ja wlasnie mam maxi cosi i adaptery do wozka. Tylko teraz bede potrzebowala i tak wozek rok po roku i nie wiem czy adaptery do kazdego pasuja. A przydalyby sie jak starszego do szkoly bede zawozic.@CatsMum ja też chcę wielorazowe pieluchy. będziemy testować razem.
Co do fotelika to maxi cosi jest fajny- można kupić bazę do samochodu i adaptery do wózka.
Majaga
Mąż wczoraj podczas mojej nieobecności w domu uszczelnił okna (wokół futryn i pod parapetem) w pokoju i w kuchni uszczelniaczem dekarskim. Cały czas wietrzymy mieszkanie, ale nie da się ukryć, ze czuć go dalej... Musiałam wrócić do mieszkania kilka godzin po tym, jak już skończył. Przeczytałam, ze jest to emulsja akrylowa, więc mam nadzieję, ze nie zaszkodzi Maluszkowi... Macie jakieś doświadczenia ciąża i remont?
Pszczoła2020
Zwróć uwagę na "prawie nie używane ale mające 8 lat". Mało kto wie że foteliki mają datę przydatności od daty produkcji ze względu na wytrzymałość materiałów. W środku jest np styropian a chyba wszyscy widzieli kiedyś utleniony styropian jak się kruszy. Na używańca zdecydowałabym się tylko po znajomych/rodzinieOwszem wielorazowe sa piękne ale wszystko zależy od dziecka, po moim hiperaktywnym synu nie decydowała bym się i w tym miejscu stawiam na wygodę.
Co do fotelików nie widzialam zeby moj się odksztalcil i wszystko zależy jak go używasz bo niektórzy uzywaja jak gondoli a my potrzebujemy tylko do auta. Czasem ludzie sprzedaja prawie nowki [emoji6]
A ja polecam grupę na facebook 8gwiazdek. Wiele się tam nauczyłam. Np że łupina z 3w1 to nieporozumienie i że nawet dobra łupina nie jest uniwersalna do każdego auta. Człowiekuczy się całe życiePolecam stronę fotelik.info ja tam sprawdzałam i mój ma 5 gwiazdek z izofixem
Pszczoła2020
Pomagałam w remoncie naszego mieszkania. Zrywałam płytki, farby, malowałam(farba eko, jako chemik przeczytałam wcześniej etykiety). Po cyklinowaniu nie wchodziłam tylko przez tydzień. Silikonu akryliwego nie masz się co baćMąż wczoraj podczas mojej nieobecności w domu uszczelnił okna (wokół futryn i pod parapetem) w pokoju i w kuchni uszczelniaczem dekarskim. Cały czas wietrzymy mieszkanie, ale nie da się ukryć, ze czuć go dalej... Musiałam wrócić do mieszkania kilka godzin po tym, jak już skończył. Przeczytałam, ze jest to emulsja akrylowa, więc mam nadzieję, ze nie zaszkodzi Maluszkowi... Macie jakieś doświadczenia ciąża i remont?
koni
Zaangażowana w BB
Ja właśnie mysle o foteliku od "sprawdzonych" osób. Na razie mam swoj po synu wiec nie wiem czy mi bedzie potrzebny, wszystko zależy od tego w jakim stanie jest bo na razie lezy na strychu [emoji6] Poza tym juz taki "normalny" fotelik nie nosidełko kupimy nowe [emoji6]Zwróć uwagę na "prawie nie używane ale mające 8 lat". Mało kto wie że foteliki mają datę przydatności od daty produkcji ze względu na wytrzymałość materiałów. W środku jest np styropian a chyba wszyscy widzieli kiedyś utleniony styropian jak się kruszy. Na używańca zdecydowałabym się tylko po znajomych/rodzinie
A ja polecam grupę na facebook 8gwiazdek. Wiele się tam nauczyłam. Np że łupina z 3w1 to nieporozumienie i że nawet dobra łupina nie jest uniwersalna do każdego auta. Człowiekuczy się całe życie
Majaga
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź! A jeżeli ten uszczelniacz w składzie miał też rozpuszczalnik? (Nigdzie w internecie nie mogliśmy już po fakcie znaleźć składu, a na opakowaniu też nie ma...)Pomagałam w remoncie naszego mieszkania. Zrywałam płytki, farby, malowałam(farba eko, jako chemik przeczytałam wcześniej etykiety). Po cyklinowaniu nie wchodziłam tylko przez tydzień. Silikonu akryliwego nie masz się co bać
Pszczoła2020
Pachnie octem?Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź! A jeżeli ten uszczelniacz w składzie miał też rozpuszczalnik? (Nigdzie w internecie nie mogliśmy już po fakcie znaleźć składu, a na opakowaniu też nie ma...)
reklama
No ja właśnie też ze względu na przewożenie dziecka do różnych pomieszczeń chce tą kołyskę na kółkachAle Was podziwiam z tymi pieluchami wielo, też bym chciała ale przy mojej dwójce jest tyle prania, że czasami nie mam gdzie wieszać, a co dopiero jak dojdzie maluszek + pieluchy [emoji33] zostanę przy zwykłych pampkach.
Ja myślę o kolyske, chociaż niekoniecznie po to żeby lulac. Miałam przy drugiej córce i było na tyle dobrze ze mogłam wszędzie kolyske przewieźć. Tyle że to posłuży 3/4 miesiące i później trzeba kupić łóżeczko więc się zastanawiam..
Miłej niedzieli dziewczyny, mąż robi bigos, zamroze i będzie już na święta. Planuję jechać na salę zabaw z dzieciakami, ciekawe czy się zbiorę [emoji849][emoji847]
No my właśnie siedzimy i obyczajami strony z testami bezpieczeństwa. Najlepiej wypada ten Maxi Cosi Jade, ale to typowa gondola, która pełni funkcję fotelika.. A chyba nie chce takiego... -.- ale otrzymał 5 gwiazdek w testach jako jedyny z tych najpopularniejszych marek (maxi cosi, cybex itd.).Zwróć uwagę na "prawie nie używane ale mające 8 lat". Mało kto wie że foteliki mają datę przydatności od daty produkcji ze względu na wytrzymałość materiałów. W środku jest np styropian a chyba wszyscy widzieli kiedyś utleniony styropian jak się kruszy. Na używańca zdecydowałabym się tylko po znajomych/rodzinie
A ja polecam grupę na facebook 8gwiazdek. Wiele się tam nauczyłam. Np że łupina z 3w1 to nieporozumienie i że nawet dobra łupina nie jest uniwersalna do każdego auta. Człowiekuczy się całe życie
Podziel się: