wielkopolanka
Fanka BB :)
Jak kupowaliśmy kolejny fotelik po łupinie spisałam swoich faworytów, ale okazało się, że żaden z nich nie pasował do naszego auta. Jaka byłam wtedy zawiedziona, bo z pierwszym fotelikiem mi się udało. Na szczęście sprzedawca w sklepie był świetnym doradcą i nie pojechaliśmy z niczym.Zwróć uwagę na "prawie nie używane ale mające 8 lat". Mało kto wie że foteliki mają datę przydatności od daty produkcji ze względu na wytrzymałość materiałów. W środku jest np styropian a chyba wszyscy widzieli kiedyś utleniony styropian jak się kruszy. Na używańca zdecydowałabym się tylko po znajomych/rodzinie
A ja polecam grupę na facebook 8gwiazdek. Wiele się tam nauczyłam. Np że łupina z 3w1 to nieporozumienie i że nawet dobra łupina nie jest uniwersalna do każdego auta. Człowiekuczy się całe życie
Szczerze podziwiam i oczywiście życzę powodzenia w spełnieniu planów.Ja mam obronę w tym roku akademickim hahah magisterkę kończę wzięłam sobie indywidualne, na szczęście wykładowcy mnie znają i są mega spoko Poza tym na naszym kierunku (pedagogika specjalna) ciężarne są traktowane jak "lepsze" haha więc mamy na więcej pozwalane, idą nam na rękę zawsze. Chcę się umówić w przyszłym semestrze, żeby zdawać szybciej egzaminy i obronić się przed porodem jeszcze Mam nadzieję, że mi się uda. A na razie zostaje mi pisanie pracy magisterskiej
My zdecydowalismy się na fotelik odwracamy o 360° I gorąco polecam! Jaka to wygoda i ulga dla plecówTez bym tak chciała, ale szczerze? Nadal mam kisiel w głowie przez to co jest dostępne na rynku. Mój facet uparł się jeszcze na obrotową bazę do fotelika. Wózek jeszcze w sklepie "pomacamy" to pewnie wtedy się zdecydujemy. A łóżeczko chyba jednak kołyska żeby było łatwiej się z dzieckiem przetransportować, a późnej już takie zwykłe wielofunkcyjne żeby mieć spokój na długo (do czasu zakupu większego mieszkania).