reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Witam was. Chciałabym do was dołączyć mam nadzieje nie na chwile. Nie wiem czy majowa czy jaka i czy w ogóle bo ostatnia @ miałam 23.08. Wyszły dwie kreski dwa razy beta z przyrostem. Cykle ok 23-25 dniowe a dziś 28 dc. Lekarza mam na 26.09. Myślicie ze już coś będzie widać?

Witam was. Chciałabym do was dołączyć mam nadzieje nie na chwile. Nie wiem czy majowa czy jaka i czy w ogóle bo ostatnia @ miałam 23.08. Wyszły dwie kreski dwa razy beta z przyrostem. Cykle ok 23-25 dniowe a dziś 28 dc. Lekarza mam na 26.09. Myślicie ze już coś będzie widać?
To będzie jakoś 5+0 ?;) Może , ale nie musi . Jesteś jak najbardziej majowa , zapraszamy:)

No jak tak sobie liczyłam to wyszedł maj. Mam do was takie pytanie? Jak ze zwolnieniem w sytuacji kiedy jeszcze nic na usg nie widać? Nam taka prace ze z cała pewnością nie powinnam pracowac. Nie wiem jak się lekarze na to zapatrują. Obecnie jestem na zwolnieniu ale w związku z tym, ze myślałam ze jestem przeziębiona. Na szczęście żadnych leków nie wzielam.

Gratuluję i Witam :)
Ja byłam u lakarza 5+1/2 widziałam maleńki pęcherzyk i nic więcej :(
Ale może być tak że Ty wiecej zobaczysz, ja mam dłuższe cykle 30/31 dni
Myśl pozytywnie ;)

Gratuluję i Witam :)
Ja byłam u lakarza 5+1/2 widziałam maleńki pęcherzyk i nic więcej :(
Ale może być tak że Ty wiecej zobaczysz, ja mam dłuższe cykle 30/31 dni
Myśl pozytywnie ;)

Ja podobnie ;) byłam w 6 tyg. wg OM, lekarz powiedział, że ciążą wygląda mu na 4/5 tydzień i było widać tylko pęcherzyk. Następna wizyta 26 września (będzie 8 tydzień) ;)

reklama
Do góry