Tak sikam częściej i jest mi zimnoA kiedy mialas ostatnia miesiączkę?
U mnie wychodzi 17.05 tak samo z kalkulatora jak i u mojej lekarki.
@szewczuka świetny pomysł [emoji16] My za daleko żeby móc w takj sposób rodziców informować ale można też bylo wyslac ale to nie to samo nie widzieć reakcji.
A ja się dzisiaj poraz pierwszy wyspałam od kad dowiedzialam się o ciąży. Mąż stwierdził że zawiezie syna do domu wiec mam sie wyspać i spalam cale 8h! Z jedna przerwa ba siusiu [emoji23][emoji23][emoji23]
Czy wy też tak sikacie?
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
ja to jeszcze nic nie kupuje. Pewnie zaczne przy 6-7 mcu hehe
4 sierpienTak sikam częściej i jest mi zimno
nikolka1203
Ja nie powiem na kiedy bo mnie zapytacie co ja tu właściwie robię [emoji23] a tak poważnie to mam 28.04 ale lepiej się czuje na majówkach i chciałam być tu..Ja też na 1.05 i chyba @martabunia .
helenka_22
Można zrobić listę nas plus terminy
Ja też na 1.05 i chyba @martabunia .
U
użytkownik 180176
Gość
Jak już będą wszystkie majówki to zrobimy listę , która kiedy rodzi
Ja też okropnie marznę.
Ja niby mam na 1 , ale jeśli będę rodzić sn to na bank po terminie . Helenkę 10 dni przechodziłam. A jeśli znów będę mieć CC , to doktor weźmie mnie pewnie przed majówką.
Myślę o tym porodzie , co będzie. Pewnie czegoś się dowiem dopiero na wizycie 7 października. Mam wizytę za tydzień , ale ostatnią u tej doktor. Potem wracam do swojej ginekolog.
Ja też okropnie marznę.
Ja niby mam na 1 , ale jeśli będę rodzić sn to na bank po terminie . Helenkę 10 dni przechodziłam. A jeśli znów będę mieć CC , to doktor weźmie mnie pewnie przed majówką.
Myślę o tym porodzie , co będzie. Pewnie czegoś się dowiem dopiero na wizycie 7 października. Mam wizytę za tydzień , ale ostatnią u tej doktor. Potem wracam do swojej ginekolog.
helenka_22
Ja się wybieram do gin 30.09
To poniedziałek w środę pójdę na USG i w kolejny poniedziałek do mojej dr po USG bo ona nie robi...
Także ten czekam
To poniedziałek w środę pójdę na USG i w kolejny poniedziałek do mojej dr po USG bo ona nie robi...
Także ten czekam
madziolina_p
Liste mozna zrobic, ale ja nie wybiegam w przyszlosc. Raz mialam ciaze obumarla, mam 2 dzieci super i dopoki nie bedzie kopalo to jakos nie dochodzi to do mnie.
Majaga
Ja też mam termin wg jednego kalendarza na 26.04 a wg innego 29.04 ale też się tutaj rozgościłam, choć w kwietniówkach też się udzielam [emoji6]Ja nie powiem na kiedy bo mnie zapytacie co ja tu właściwie robię [emoji23] a tak poważnie to mam 28.04 ale lepiej się czuje na majówkach i chciałam być tu..
reklama
wielkopolanka
Też mam termin 30.09, także będę o Tobie myślałaJa się wybieram do gin 30.09
Także ten czekam
Podziel się: