reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

A kiedy mialas ostatnia miesiączkę?
U mnie wychodzi 17.05 tak samo z kalkulatora jak i u mojej lekarki.

@szewczuka świetny pomysł [emoji16] My za daleko żeby móc w takj sposób rodziców informować ale można też bylo wyslac ale to nie to samo nie widzieć reakcji.

A ja się dzisiaj poraz pierwszy wyspałam od kad dowiedzialam się o ciąży. Mąż stwierdził że zawiezie syna do domu wiec mam sie wyspać i spalam cale 8h! Z jedna przerwa ba siusiu [emoji23][emoji23][emoji23]
Czy wy też tak sikacie?
Tak sikam częściej i jest mi zimno

reklama
Jak już będą wszystkie majówki to zrobimy listę , która kiedy rodzi :)

Ja też okropnie marznę.
Ja niby mam na 1 , ale jeśli będę rodzić sn to na bank po terminie . Helenkę 10 dni przechodziłam. A jeśli znów będę mieć CC , to doktor weźmie mnie pewnie przed majówką.
Myślę o tym porodzie , co będzie. Pewnie czegoś się dowiem dopiero na wizycie 7 października. Mam wizytę za tydzień , ale ostatnią u tej doktor. Potem wracam do swojej ginekolog.

Liste mozna zrobic, ale ja nie wybiegam w przyszlosc. Raz mialam ciaze obumarla, mam 2 dzieci super i dopoki nie bedzie kopalo to jakos nie dochodzi to do mnie.

Ja nie powiem na kiedy bo mnie zapytacie co ja tu właściwie robię [emoji23] a tak poważnie to mam 28.04 ale lepiej się czuje na majówkach i chciałam być tu.. :)
Ja też mam termin wg jednego kalendarza na 26.04 a wg innego 29.04 ale też się tutaj rozgościłam, choć w kwietniówkach też się udzielam [emoji6]

reklama
Do góry