OdNowa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyżby aliexpress? [emoji28]A ja zaszalałam i zamówiłam naszej fasolce kocyk taki śliczny, beżowy nie mogłam się oprzeć wierze ze wszystko będzie dobrze, nie ważne czy teraz czy później, gdyby miało byc coś nie tak to nic tego nie zmieni.. ale nie możemy myśleć negatywnie, musi być dobrze! Noski do góry!
Zobacz załącznik 1023983
Bardzo mi przykro [emoji53]Majóweczki. Niestety moja historia z ciążą kończy się w dniu dzisiejszym. Poronienie samoistnie w 6 tygodniu ciąży. Życzę Wam powodzenia i piszcie co u Was.
Mi też jest przykro,przeszłam to .Bardzo mi przykro [emoji53]
Trzymaj się [emoji9]
Majóweczki. Niestety moja historia z ciążą kończy się w dniu dzisiejszym. Poronienie samoistnie w 6 tygodniu ciąży. Życzę Wam powodzenia i piszcie co u Was.
Majóweczki. Niestety moja historia z ciążą kończy się w dniu dzisiejszym. Poronienie samoistnie w 6 tygodniu ciąży. Życzę Wam powodzenia i piszcie co u Was.
Głowa do góry, jeśli teraz się udało, uda się w kolejnych cyklach.Majóweczki. Niestety moja historia z ciążą kończy się w dniu dzisiejszym. Poronienie samoistnie w 6 tygodniu ciąży. Życzę Wam powodzenia i piszcie co u Was.
OjejMajóweczki. Niestety moja historia z ciążą kończy się w dniu dzisiejszym. Poronienie samoistnie w 6 tygodniu ciąży. Życzę Wam powodzenia i piszcie co u Was.
Dokładnie takCzyżby aliexpress? [emoji28]