reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

A ja zaszalałam i zamówiłam naszej fasolce kocyk :) taki śliczny, beżowy :) nie mogłam się oprzeć :D wierze ze wszystko będzie dobrze, nie ważne czy teraz czy później, gdyby miało byc coś nie tak to nic tego nie zmieni.. ale nie możemy myśleć negatywnie, musi być dobrze! Noski do góry!

5CA210B6-8D83-4F70-B075-F5E510A8A084.jpeg

reklama
Majóweczki. Niestety moja historia z ciążą kończy się w dniu dzisiejszym. Poronienie samoistnie w 6 tygodniu ciąży. Życzę Wam powodzenia i piszcie co u Was.

Niecierpię tych wiadomości…☹️
Wiem co czujesz, ja w tym roku również odeszłam dwukrotnie z konkretnych grup.
Życzę ci powodzenia i głowa do góry.
Jakkolwiek to nie zabrzmi, dobrze że nastąpiło to samoistnie, niż przez zabieg który w pewnym sensie i na jakiś czas cię ogranicza.

Pamiętaj też, że po poronieniu samoistnym jeżeli nie ma przeciwwskazań możesz stracić niż w kolejnym cyklu, o ile masz na to siłę psychiczna.

Trzymaj się kochana i życzę wszystkiego co najlepsze.

reklama
Do góry