reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
U mnie USG prenatalne 4.11. Dziś u mnie 11+2 i dzwoniłam się zapisać wkoncu. Całe 1,5 tyg czekania. Mam nadzieję że szybko minie i będzie wszystko ok. Spijcie dobrze. Dobranoc

Usg genetyczne + papp-a mam zrobić między 11 , a 13 tc.
Dzisiaj jest 9+6 i jutro dziwnie do enel med aby się zapisać.
Nie mam pojęcia jakie to koszty bo cennika bie widzę :/
Gdzieś czytałam że USG koło 200-250 zł i papa podobnie więc w sumie około 500zł. Pewnie cena jest różna w zależności od przychodni, placówki.

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór przyszłe Mamy!
Właśnie odkryłam to forum i stwierdzam, ze to prawdziwa skarbnica wiedzy. Szczególnie dla osoby takiej jak ja, która jest w ciąży 1 raz :) Obecnie zaczęłam 10 tydzień. Termin na końcówkę maja. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego wątku ;)
Witaj :)))

Co do ceny to powiem wam ,że nie wiem jak u mnie na mieście , ale moja doktor za USG prenatalne bierze 250. Wizyta normalna 150 z USG. A wczoraj wzięła ode mnie tylko 150 zł. Byłam w szoku , bo pamiętam jak w pierwszej ciąży płaciłam. Widocznie mnie polubiła [emoji16]. Ale w sumie 2 lata już do niej bardzo często chodzę :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wcześnie rano. Ja dziś wizytuje. A rano na badania krwi do endokrynologa. W nocy po siusiu miałam okropne klucie podbezusza przez chwilę ale zgielam nogi i przeszło.

Milego dnia

reklama
Witam się z Wami o poranku:)
Godzina 02:53... oczy jak 5zl. Głód Że Zbiera się na wymioty i tak oto siedzę przed telewizorem jedząc już drugi Posiłek… szok
Pamiętam siebie w pierwszej ciąży , w pierwszym trymestrze [emoji854][emoji854][emoji854]. Z tydzień temu miałam to samo uczucie , ale przetrwałam.

Jakie plany na dziś ? Ja mam zamiar zrobić tone krokietów na obiad. Oczywiście dla kilku rodzin :)

Do góry