U
użytkownik 180176
Gość
Moja pani doktor ma wszystko na uwadze. Odradzila mi USG , powiedziała,że przez to badanie niczego się już nie dowiemy . Jednak o tym jak poród będzie rozwiązany , będziemy myśleć podczas ciąży. Wszystko zależy od ułożenia i prawdopodobnie wielkości maluszka. Na razie nie powiedziała mi jak będziemy rodzic. Moja pierwsza corka ważyła 4100. Nie chcę sobie prorokować , ale widząc dzisiejsze wyniki wcale się.nie zdziwię jeśli kolejne też będzie duże. Co prawda USG to tylko sprzęt , ale ciążę prowadzę u tej samej doktor i w 100 procentach wszystko się potwierdziło z poprzednią waga.Daj spokój... Ja też usłyszałam że dam radę ale oni chyba tak pocieszać chcą. U mnie poród ekspresowy 8.30 3 cm rozwarcia 11.10 10 cm i poród właściwy, 12.40 przez cc urodził się synek.
Dowiedz się dobrze bo czasem nie warto ryzykować. A ile czasu po porodzie już jesteś?
Helke urodziłam CC 19.09.2018 roku. A ostatnią miesiączkę miałam 26 lipca 2019 r. To chyba 10 miesięcy się liczy różnicy ?
A ja czekam na swoją kolej u ginekologa. Przede mna 3 osoby, a ja zaraz chyba biegunki dostanę. Stres mnie pokonuje ....
Ja też zawsze dostaje biegunki [emoji854][emoji854]