reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Pamiętam siebie w pierwszej ciąży , w pierwszym trymestrze [emoji854][emoji854][emoji854]. Z tydzień temu miałam to samo uczucie , ale przetrwałam.

Jakie plany na dziś ? Ja mam zamiar zrobić tone krokietów na obiad. Oczywiście dla kilku rodzin :)

Podziwiam bo ja nie dałabym rady dłużej stać. Mój plan jest taki aby w ogóle coś posprzątać w domu ...

Hej dziewczyny!

Trzymam kciuki za wizytujące :) i witam nowe mamusie.

Mi już mdłości minęły. Czasami wieczorem trochę mi nie dobrze.

Ja w 1 ciąży za usg płaciła 200 a teraz 300...te ceny to kosmos.

Eee właśnie od rana rozkminialam dlaczego mnie wywala i nie chce wejść mi forum z aplikacji :/ kurcze, nie lubię przeglądarki a ten taptalk jakiś dziwny i jak dla mnie skomplikowany :/ mam nadzieję, że to naprawia..

Eee właśnie od rana rozkminialam dlaczego mnie wywala i nie chce wejść mi forum z aplikacji :/ kurcze, nie lubię przeglądarki a ten taptalk jakiś dziwny i jak dla mnie skomplikowany :/ mam nadzieję, że to naprawia..
I ja właśnie też nie bardzo lubię korzystać z forum na przeglądarce, w aplikacji wygodniej... i już myślałam, że tylko ja mam taki problem, ale widzę, że wszystkie dziewczyny piszące z aplikacji mają to samo.

Hej dziewczyny,
Ja wrocilam do pracy po 2 tygodniowym zwolnieniu. Dzis mialam pobierania krew na testy prenatalne, ale wyniki zobacze dopiero za tydzien przy usg prenatalnym.
Cisnienie mam w normie ale puls podwyzszony (100). Czy ktoras tez miala taka sytuacje? Czasami tez czuje lekkie uklucia w okolicach serca oraz szybko sie mecze.
Dodatkowo zaczynam odczuwac bol kregoslupa, mimo tego ze brzuszka jeszcze za bardzo nie widac (poza faldkami tluszczu). Bol sie rozklada na posladki, jest podobny do rwy kulszowej. Boje sie co bedzie gdy brzuszek mi urosnie....

Milego dnia i udanych wizyt [emoji8]

reklama
Dziewczyny, mam problem. Usg genetyczne mam wyznaczony dopiero na 22 listopada, według OM to będzie 13+5( według usg ciąża jest starszy o jakieś trzy lub cztery dni).
Zastanawiam się i trochę martwię czy to nie jest za późno? Mało tego… Moja lekarz kazała mi się pokazać z kompletem badań 27 listopada co jest nierealne bo na sam wynik czekam 14 dni. Zastanawiam się jakie ma znaczenie aby dość szybko pojawić się z badaniami. Być może szukać gdzie indziej terminu...

Do góry