reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

[emoji50] pomidorowa był zjadła [emoji4]
A do mnie zadzwonił ginekolog i od dzisiaj mam brać na tarczyce az 75-tke..
Czułam, że coś nie tak jest. Jednak my kobiety to mamy intuicję.
Ja prenatalne mam 14.11 na 8.00. Jeszcze tyle czasu..
W ogóle dzisiaj mi się śniło, że zaszłam w ciążę [emoji1787][emoji1787][emoji1787] robiłam test I były dwie kreski.
Ja na obiad jeszcze nie wiem co zrobię ale na pewno coś z ryżem bo mam mega ochotę. Może potrawke z kurczakiem

Ja dobiłam do 100 na tarczyce i w końcu spadło z 3,5 do 1,3 uf.....
Bierz i zrób badania kontrolne [emoji1303]

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam córkę i syna. Zero rzeczy jakichkolwiek dla mini dziecka, więc mi szczerze obojętna płeć :)
Młodzież moja się licytuje, wręcz dochodzi do rękoczynów, jakby to miało wpływ na to czy będzie siostra czy brat hahah.
Ostatnio pytania poraz setny przez córe, kogo bym chciała, odpowiedziałam, że nie ma znaczenia czy będzie dziewczynka czy chłopiec, bo albo jedno albo drugie i tak będzie małym potworkiem i terrorystą przez kontakt z nimi starszymi hahaha ale był foch.. [emoji14]

[emoji1303][emoji23][emoji23][emoji23]

Ja mam na USG prenatalne umówić się 3 lub 4.11. Mam dzwonić jutro bo w tamtym tyg nie było jeszcze grafiku na listopad. Lekarz mówił że przyjmuję też prywatnie na USG w niedzielę. Ale nie chce mi się jakoś wierzyć ze w ten listopadowy weekend będzie przyjmował. Jakby nie patrzeć 2 tyg z zobaczę maleństwo. Mam nadzieję szybko minie. Według USG 4.11 będzie 12+6. według OM 12+4.

Pisałam wcześniej że lepiej się czuję już a teraz takie znużenie mnie dopadlo że muszę się chyba zdrzemnąć w samo południe.

reklama
Ja odpukac dzisiaj mam zdecydowanie więcej energii niż przez ostatnie 2 tygodnie
Ja mam na USG prenatalne umówić się 3 lub 4.11. Mam dzwonić jutro bo w tamtym tyg nie było jeszcze grafiku na listopad. Lekarz mówił że przyjmuję też prywatnie na USG w niedzielę. Ale nie chce mi się jakoś wierzyć ze w ten listopadowy weekend będzie przyjmował. Jakby nie patrzeć 2 tyg z zobaczę maleństwo. Mam nadzieję szybko minie. Według USG 4.11 będzie 12+6. według OM 12+4.

Pisałam wcześniej że lepiej się czuję już a teraz takie znużenie mnie dopadlo że muszę się chyba zdrzemnąć w samo południe.

Do góry