reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Mamusie wiem, ze jeszcze wczesnie na spekulacje, ale czy przeczuwacie juz kto siedzi w Waszym brzuszku?
Ja mysle, ze u mnie siedzi dziewczynka [emoji4]
Ale jeski wierzyc w zabobony to wiekszosc wskazuje na chlopca.
Oczywiscie dla mnie jest to obojetne[emoji4]
Co to tematu płci sama mam siostry dwie. Moja siostra ma dwie córki i koło 40. Wiem że już nie planuje, druga nie będzie mieć już również dzieci więc jedyna nadzieja w nas. We mnie i mężu na męski ród haha. Za to mój tata ma dwóch braci i oni mają po 2 jeden, drugi 3 synów a nie mają córek. Tak samo moja chrzestna ma 3 chłopców. Tak dziwnie się z rodzinie układa. I śmieje się ostatnio do męża wszystko w twoich genach. Jak chłopiec tak kolejny też, jak dziewczynka to same dziewczynki będa. Wiadomo że to żartem, ale dziwnie tak się sklada w rodzinie. Mąż ma 2 braci i 3 siostry więc u niego jest podzielone to jest nadzieja że i u nas uda się parka. Żarty żartami ale czy to chłopcy czy dziewczynki każde swoje dziecko kocha się tak samo bez względu na płeć.

U nas napewno łatwiej byłoby mieć dziewczynkę ponieważ raczej dostalibyśmy dużo ubranek od rodziny. Nie ważna płeć, ważne aby dzieciątko było zdrowe. Ja nie nastawiam się na żadną z płci. Co Bóg da. Choć z rozmowy z mężem widzę że on chciałby pierwszego raczej syna i nauczyć wszystkiego co on potrafi zrobić wyremontowac, naprawiać auto, części itd. To bajka mojego męża. Kiedyś myśli o swoim warsztacie samochodowym, jest mechanikiem z zawodu.

reklama
Ja mam córkę. Fajnie by było mieć parkę . Jednak nie nastawiam się w ogóle . Najważniejsze , żeby wszystko potoczyło się jak najlepiej i ,żeby fasolka była zdrowa. Gdybym miała.dziewczynke , nie musiałabym nic kupować [emoji854]

Ja mam córkę i syna. Zero rzeczy jakichkolwiek dla mini dziecka, więc mi szczerze obojętna płeć :)
Młodzież moja się licytuje, wręcz dochodzi do rękoczynów, jakby to miało wpływ na to czy będzie siostra czy brat hahah.
Ostatnio pytania poraz setny przez córe, kogo bym chciała, odpowiedziałam, że nie ma znaczenia czy będzie dziewczynka czy chłopiec, bo albo jedno albo drugie i tak będzie małym potworkiem i terrorystą przez kontakt z nimi starszymi hahaha ale był foch.. [emoji14]

U mnie już 10tc. Jutro wizyta.. Aż się boję :/ mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, wyniki książkowe ale te mdłości.. w którym tygodniu odczułyście zmniejszające się dolegliwości z tego tytułu? :)
Ja dziś zaczęłam 11tc, i od ok 2tyg mdłości zaczęły być mniej dokuczliwe.
Nie są już tak okropne, chyba że to kwestia przyzwyczajenia się hihi

I głowa do góry, na pewno wszystko jest w porządku! :)

Hej dziewczyny, czytam Was na bieżąco. Ostatnio mam takie bóle głowy i mdłości, ze nawet ciężko coś napisać sensownego :( dziś tez mam wizytę u ginekologa stresuje się bardzo. Wyszły mi bakterie w moczu a właściwie to czuje ze mam jakaś infekcje bo wszystko piecze i swędzi.
Miała któraś z Was infekcje jakaś ? Bo trochę się martwię :(

reklama
Do góry