reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Czy wy też odczuwacie skurcze macicy? Mnie na dole co jakiś czas ściska, aż nogami przebieram i trochę mnie kłuję w pochwie. Biorę duphaston 3x1tabletka i nospa 3x1t

dziewczyny, ale piszecie! ja w pracy mialam duzo roboty, caly czas jestem przeziebiona. Chyba ja mam najwczesniejszy termin bo ok 3.05 :-)
Mnie tez wypada 3 maj :)

Co do wyprawki to tez nie mam nic - do tego na naszym M4 (3 pokoje) jest trochę mało miejsca - dzieci z racji wieku i różnicy płci maja osobne pokoje - nam został salon gdzie wnękę wykorzystaliśmy na sypialnie - tj wystawiliśmy tam łóżko 140x200. Obok stoi stół i 2 osobowa kanapa, naprzeciw wiszą meble wiec żeby zagospodarować miejsce na łóżeczko musimy koniecznie zrobić remont.. nie chciałabym ładować kasy w to mieszkanie bo będziemy je sprzedawać ale najszybciej za 1,5 roku. Także mam bojowe zadanie jakoś nas pomieścić :p
Wózek już mam wybrany - Quinny Moodd. Cena kosmiczna ale Tatuś powiedział ze nadgodzinami uzbiera :D

reklama
Do góry