reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
A swoja droga przybylo Wam cos juz na wadze?

trudno powiedzieć bo od stycznia byłam na diecie, ładnie schudłam z 64 do 58kg, latem sobie odpuściłam(lody!) i w sierpniu ważyłam już 61. ta moja waga to tak skakała 60-62 chyba w zależności od wody. teraz jest 63,5 i trochę mi smutno bo to na pewno nie jest efekt ciąży. raczej choroby bo piłam herbatę z miodem, kisiele i rosół za rosołem. a przynajmniej na chorobę zwalam ;)

:o Cera koszmar... jak nastolatka
Nie moge sobie poradzic. Bo tak naprawdę mozemy cos stosować na to?

Waga.. hmm u mnie tak 1-2kg w zależności czy to dzien braku apetytu czy głodzilli :-D

Oj wiem co to znaczy pracować u prywaciarza, l4 to zło wrodzone, o wolnym nawet na chore dziecko szło zapomnieć.. Dlatego od początku nie miałam skrupułów i brałam l4, ale oczywiście teraz jestem najgorsza i w ogóle. [emoji849][emoji849]

Ja się pracując mało chorowałam, przychodziłam na wolnym, zostawalam po godzinach. Byłam na każde skinienie. A gdy zaszłam w ciąże dostałam wiadro pomyj na siebie. Od początku byłam na zwolnieniu a szefowa jeszcze raz w miesiącu nasyłała na mnie kontrole przez pierwsze 4 miesiące! Teraz jak się mi się skończy urlop mam zamiar iść na zwolnienie i mam gdzieś co pomyślą. Ciąża to wyjątkowy czas, będę pracować jeszcze pewnie ponad 30 lat wiec czym, ze w tek perspektywie jest 9 miesięcy a nawet już mniej będzie bo z 6 miesięcy zwolnienia

Ja przytylam 2 kg. Też mam już brzuszek. Wcale nie jem dużo.. Ale hormony szaleją.
Co do cery to moja się zrobiła bardzo szorstka. Zawsze miałam piękna, delikatna[emoji4] Ale wiecie co u mnie jest męczące? Wzruszam sie za przeproszeniem do była gowna[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Dziewczyny a Wy też nie możecie zasnąć w nocy?

reklama
Mam to samo hehe jednego dnia prawie nic nie zjadam a drugiego pochlaniam. Dzis królowaly u mnie śledzie z ogorkiem kiszonym [emoji16]ojej bedzie chlopak haha wierzycie w te zabobony, ze w zaleznosci czy slodkie czy slone to jest dane plec? [emoji12]
Ja nie wierze.
Ale faktycznie w ciazy z synem non stop mnie do słonego/kiszonego ciagnelo ;) mimo ze raczej jestem łasuch na slodkie ;)

Teraz do niczego mnie nie ciagnie. Moglabym w ogole nie jesc albo suche biszkopty

Do góry