reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
A swoja droga przybylo Wam cos juz na wadze?

trudno powiedzieć bo od stycznia byłam na diecie, ładnie schudłam z 64 do 58kg, latem sobie odpuściłam(lody!) i w sierpniu ważyłam już 61. ta moja waga to tak skakała 60-62 chyba w zależności od wody. teraz jest 63,5 i trochę mi smutno bo to na pewno nie jest efekt ciąży. raczej choroby bo piłam herbatę z miodem, kisiele i rosół za rosołem. a przynajmniej na chorobę zwalam ;)

:o Cera koszmar... jak nastolatka
Nie moge sobie poradzic. Bo tak naprawdę mozemy cos stosować na to?

Waga.. hmm u mnie tak 1-2kg w zależności czy to dzien braku apetytu czy głodzilli :-D

Oj wiem co to znaczy pracować u prywaciarza, l4 to zło wrodzone, o wolnym nawet na chore dziecko szło zapomnieć.. Dlatego od początku nie miałam skrupułów i brałam l4, ale oczywiście teraz jestem najgorsza i w ogóle. [emoji849][emoji849]

Ja się pracując mało chorowałam, przychodziłam na wolnym, zostawalam po godzinach. Byłam na każde skinienie. A gdy zaszłam w ciąże dostałam wiadro pomyj na siebie. Od początku byłam na zwolnieniu a szefowa jeszcze raz w miesiącu nasyłała na mnie kontrole przez pierwsze 4 miesiące! Teraz jak się mi się skończy urlop mam zamiar iść na zwolnienie i mam gdzieś co pomyślą. Ciąża to wyjątkowy czas, będę pracować jeszcze pewnie ponad 30 lat wiec czym, ze w tek perspektywie jest 9 miesięcy a nawet już mniej będzie bo z 6 miesięcy zwolnienia

Ja przytylam 2 kg. Też mam już brzuszek. Wcale nie jem dużo.. Ale hormony szaleją.
Co do cery to moja się zrobiła bardzo szorstka. Zawsze miałam piękna, delikatna[emoji4] Ale wiecie co u mnie jest męczące? Wzruszam sie za przeproszeniem do była gowna[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Dziewczyny a Wy też nie możecie zasnąć w nocy?

reklama
Mam to samo hehe jednego dnia prawie nic nie zjadam a drugiego pochlaniam. Dzis królowaly u mnie śledzie z ogorkiem kiszonym [emoji16]ojej bedzie chlopak haha wierzycie w te zabobony, ze w zaleznosci czy slodkie czy slone to jest dane plec? [emoji12]
Ja nie wierze.
Ale faktycznie w ciazy z synem non stop mnie do słonego/kiszonego ciagnelo ;) mimo ze raczej jestem łasuch na slodkie ;)

Teraz do niczego mnie nie ciagnie. Moglabym w ogole nie jesc albo suche biszkopty

Do góry