reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Nie było zarodka więc puścilo szybko. Choć u mnie ciąże z zarodkami też szybko puszczaly, z tym, ze tam były zabiegi. Dziś podczas usg ginekolog pokazał mi brak pecherzyka o powiedział: cieszmy się, ze samo poszlo.

Masz rację. Chociaż ja też pracuję w budżetówce A z tyłu głowy mam jakiś głupi stres;)
To uwolnij się od niego:) robota nie zając nie ucieknie:) chyba ze nie musisz dźwigać lub robić jakiś innych niebezpiecznych rzeczy to możesz pracowac. Ja mam niebezpieczna robotę wiec nie ma mowy o wykonywaniu obowiązków.

To uwolnij się od niego:) robota nie zając nie ucieknie:) chyba ze nie musisz dźwigać lub robić jakiś innych niebezpiecznych rzeczy to możesz pracowac. Ja mam niebezpieczna robotę wiec nie ma mowy o wykonywaniu obowiązków.

Prace mam bardzo stabilną i przy biurku Ale jest to miejsce gdzie przychodzi wiele osób chorych ,bezdomnych… Nawet tych z gruźlicą… To jest największe zagrożenie dla mnie.

Oj wiem co to znaczy pracować u prywaciarza, l4 to zło wrodzone, o wolnym nawet na chore dziecko szło zapomnieć.. Dlatego od początku nie miałam skrupułów i brałam l4, ale oczywiście teraz jestem najgorsza i w ogóle. [emoji849][emoji849]
No ja nie miałam się nad czym rozczulać. Niestety w prywatnych firmach ciaza to zło. Wiem bo mam to za sobą. Teraz pracuje w budżetówce i nikogo to nie obchodzi. Zwolnienie to zwolnienie.

Ja od 3 tygodni sie mecze. Na razie nos się odetkal ale dalej jest katar i splywa mi po gardle i doszedł kaszel ale ja przy tarczycy zawsze choruje miesiac.

Dziewczyny jak tam wasze brzuszki? Mnie juz tak wypchalo ze czuje ze bedzie ciężko doczekać do 4.11 z informowaniem wszystkich o ciazy.

Koni przez tą chorobę zainwestowałam inhalator. nigdy nie wierzyłam w takie rzeczy ale już skończyły mi się opcje. 3 razy dziennie inhalowałam się solą fizjologiczną i działa trochę jak syrop wykrztuśny, jest dużo lepiej i z katarem i z kaszlem. lekarka wypisała jeszcze wykrztuśne ACC ale nie było konieczne

mój brzuch żyje własnym życiem. kurcze to nie możliwe że przez ciążę jest taki wielki, przecież tam jest max 150ml płynu owodniowego a brzuch mam jak w 4 miesiącu:szok: może to te witaminy ciążowe z żelazem?
no i teraz mam pytanie: czym ten rozsądny brzuch smarować żeby nie zrobił się rozstępy? w poprzedniej ciąży smarowałam oliwką, rozstępów brak, ale też brzuch nie rósł tak spektakularnie..

reklama
Koni przez tą chorobę zainwestowałam inhalator. nigdy nie wierzyłam w takie rzeczy ale już skończyły mi się opcje. 3 razy dziennie inhalowałam się solą fizjologiczną i działa trochę jak syrop wykrztuśny, jest dużo lepiej i z katarem i z kaszlem. lekarka wypisała jeszcze wykrztuśne ACC ale nie było konieczne

mój brzuch żyje własnym życiem. kurcze to nie możliwe że przez ciążę jest taki wielki, przecież tam jest max 150ml płynu owodniowego a brzuch mam jak w 4 miesiącu:szok: może to te witaminy ciążowe z żelazem?
no i teraz mam pytanie: czym ten rozsądny brzuch smarować żeby nie zrobił się rozstępy? w poprzedniej ciąży smarowałam oliwką, rozstępów brak, ale też brzuch nie rósł tak spektakularnie..
Dokładnie mam ten sam problem. To moja druga ciaza ale mimo wszystko wydaje mi się ze za duży ten bandzaj moj jak na 8 tydzień. Nie bardzo wiem jak to ogarnąć zwłaszcza ze jem bo muszę i sporo się ruszam.

Do góry