reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Hahaha, ja na szczęście wizytuję w przyszłą środę więc mam nadzieję, że usłyszę, że wszystko w porządku a kluska rośnie :)

Robiłyście może paznokcie w ciąży? Ja już dawno miałam umówione terminy do przodu, a teraz zastanawiam sie czy nie odmówić bo mam mieszane uczucia, a opinie też są o tym różne...
Ja robie sobie hybryde sama.

reklama
To ja was zdziwię, ale moja ginekolog ustawia wizyty co 5 tygodni. Jeśli wszystko jest ok. Gdy coś się dzieje , zawsze ma się z nią kontakt i może zbadać. Nie czuję parcia , żeby chodzić co tydzień. Teraz się tak poukładało , że w sumie będziemy się widzieć za 2 tyg że względu na prenatalne ;)

Hahaha, ja na szczęście wizytuję w przyszłą środę więc mam nadzieję, że usłyszę, że wszystko w porządku a kluska rośnie :)

Robiłyście może paznokcie w ciąży? Ja już dawno miałam umówione terminy do przodu, a teraz zastanawiam sie czy nie odmówić bo mam mieszane uczucia, a opinie też są o tym różne...

Ja zrezygnowałam z hybryd. W razie trafienia do szpitala po paznokciach wiele widać.

eh, laski w badniu moczu mi wyszly podwyzszone erytrocyty (2 x wiecej niz norma) oraz obecnosc bakterii :/. Wiem, ze u ciezarnych infekcje ukladu moczowego to norma, ale te erytrocyty mnie troche zmartwily (bo mam ta zaginiona wkladke wiec od razu czarne mysli). Ale no jutro lekarz, to zobaczymy co powie ;/.

Ale te erytrocyty w ciąży wychodzą wyższe

Dziewczyny a tez Wam dokuczaly duszności? Ja wlasnie leze i znowu sie drecze, ze napewno jest coś nie tak. Nudnosci przeszły a zaczely się duszności.

Ja mam okropne duszności a do tego rzuciłam palenie i się organizm oczyszcza i płuca i boli mnie klatka i ciężko mi oddychac. Mam nadzieje ze to szybko minie i wrócę do normalności. Zasadniczo więcej dolegliwosci mam w związku z rzucaniem palenia niż z ciaza:) z ciążowych to brak apetytu i coraz więcej śluzu.

reklama
Do góry