reklama
Z
zmianak
Gość
Mokotów. Dość blisko mordoru i galerii Mokotów a ty ?@katv ja też z Warszawy , jak mi przejdą trochę mdłości to chętnie bardzo A w jakiej części mieszkasz?
Z
zmianak
Gość
To jak już będziemy wszystkie na l4 najwyżejI ja z Warszawy tylko u mnie krucho z czasem pracuję i mam dwójkę dzieci z zajęciami dodatkowymi. Ale może by się udało jakieś spotkanko
Aurelka1994
Fanka BB :)
Dzień dobry. Ja wstałam dzisiaj ze strasznym bólem po lewej stronie głowy, dałam dzieciom śniadanie, trochę dziubnelam też, wzięłam apap i dopiero wstałam.. Na szczęście przeszło. Można się wziąć za ogarnięcie chaty.. Miłego dnia [emoji4]
ew18elina511
Fanka BB :)
Boze mnie dzisiaj zgaga tak meczy ze chyba umreDzień dobry. Ja wstałam dzisiaj ze strasznym bólem po lewej stronie głowy, dałam dzieciom śniadanie, trochę dziubnelam też, wzięłam apap i dopiero wstałam.. Na szczęście przeszło. Można się wziąć za ogarnięcie chaty.. Miłego dnia [emoji4]
A mnie mdli. Dziś naprawdę mocno. Gorąca jestem, ale to dobry znak. A apetyt mam, ze hejBoze mnie dzisiaj zgaga tak meczy ze chyba umre
Mokotów. Dość blisko mordoru i galerii Mokotów a ty ?
Ja Ursynów więc niedaleko.
@Kffiatek A planujesz l4 w 3 trymestrze czy chcesz pracować do końca?
Z
zmianak
Gość
Ja muszę jeść koniecznie co 2h bo inaczej mdłości. I zimnoooo :/A mnie mdli. Dziś naprawdę mocno. Gorąca jestem, ale to dobry znak. A apetyt mam, ze hej
Z
zmianak
Gość
Super to jest nas trochę
reklama
Zimno też mi jestJa muszę jeść koniecznie co 2h bo inaczej mdłości. I zimnoooo :/
Podziel się: