reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Czy tylko ja tak mam że po wstawieniu pralki, zmywarki ogarnięciu kuchni padam na kanapie....?

Na zakupy się wybieram ale chyba nie dam rady..

Poza tym bardzo szybko zaczyna boleć mnie brzuch.. Wystarczy pół godziny krecenia się po domu..

reklama
Czy tylko ja tak mam że po wstawieniu pralki, zmywarki ogarnięciu kuchni padam na kanapie....?

Poza tym bardzo szybko zaczyna boleć mnie brzuch.. Wystarczy pół godziny krecenia się po domu..
To i tak dużo zrobiłaś. [emoji2960][emoji23][emoji23] Ja to wszystko na raty, w odstępie godzinnym [emoji14]

Ja tak mam. A ja bardzo aktywna jestem, ciągle w ruchu i teraz mi tak dziwnie z tym leniem

W sumie to Wam trochę zazdroszczę że macie tu osoby ze swojego miasta z którymi możecie się spotkać, pogadać. :) ode mnie dużo osób odwróciło się już dawno, jedna najlepsza koleżanka, która została ma mnie teraz gdzies, bo ani piwa z nią nie wypije ani nic. Dobrze ze mam chomika do towarzystwa [emoji23][emoji23]

W sumie to Wam trochę zazdroszczę że macie tu osoby ze swojego miasta z którymi możecie się spotkać, pogadać. :) ode mnie dużo osób odwróciło się już dawno, jedna najlepsza koleżanka, która została ma mnie teraz gdzies, bo ani piwa z nią nie wypije ani nic. Dobrze ze mam chomika do towarzystwa [emoji23][emoji23]
Rozumiem. Ja miałam podobnie bo moje stare koleżanki nie mają raczej dzieci. Dlatego polecam ci się otwierać i szukać :). Przełamałam się jak moja córka była mała i zapoznałam się z moimi sąsiadami - innymi mamami. Wiadomo, że nie z każdą zaiskrzy ale warto próbować ;)

Dziewczyny cały czas mnie boli brzuch 6 tc kiedy to trochę przejdzie co ?
Nic nie robię tylko leżę, śpię, a zamiast śniadania jem dopiero po 13 obiad bo dopiero jestem w stanie zjeść. Tylko herbata z imbirem i cytryną mi wchodzi do 13. Czuję się jak zombi , w domu argamedon się robi .

Dziewczyny cały czas mnie boli brzuch 6 tc kiedy to trochę przejdzie co ?
Nic nie robię tylko leżę, śpię, a zamiast śniadania jem dopiero po 13 obiad bo dopiero jestem w stanie zjeść. Tylko herbata z imbirem i cytryną mi wchodzi do 13. Czuję się jak zombi , w domu argamedon się robi .
A jak cie boli ? :(

reklama

Nie… Ja od kilku dni mam bałagan w mieszkaniu i nie mogę się zebrać na porządki. Wszystko robię na raty i śpię, wstaje ogarnę coś i już czuję się potwornie zmęczona – znowu śpię

Do góry