Jak przed @ ale nie ma skurczów. A do tego jajniki i jakby nerki
A jak cie boli ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak cie boli ?
W sumie to Wam trochę zazdroszczę że macie tu osoby ze swojego miasta z którymi możecie się spotkać, pogadać. ode mnie dużo osób odwróciło się już dawno, jedna najlepsza koleżanka, która została ma mnie teraz gdzies, bo ani piwa z nią nie wypije ani nic. Dobrze ze mam chomika do towarzystwa [emoji23][emoji23]
Witam wszystkichja rowniez mam termin na maj 2020. Jestem w 8 tyg. To moja druga ciaza, pierwsza ma juz 11 lat (Olivia) w tej terazniejszej mam wrazenie mimo uplywu lat czuje sie inaczej mam mdlosci czesto lapie zadyszki piersi mam bardzo wrazliwe i pobolewa mnie podbrzusze, chodz teraz juz mniej na poczatku bole byly znacznie mocniejsze i mam wrazenie ze juz zaokraglil mi sie brzuszek lekko PS Gratuluje wszystkim przyszlym Mamciom i zycze powodzenia dla starajacych sie!
Dziewczyny cały czas mnie boli brzuch 6 tc kiedy to trochę przejdzie co ?
Nic nie robię tylko leżę, śpię, a zamiast śniadania jem dopiero po 13 obiad bo dopiero jestem w stanie zjeść. Tylko herbata z imbirem i cytryną mi wchodzi do 13. Czuję się jak zombi , w domu argamedon się robi .
U mnie jak wszystko.bd dobrze to bd 9 lat roznicy - syn styczen 2011 :-)Różnica wieku jak u mnie
Mam to samo. Wczoraj na grzybach po godzinie nie mogłam się już schylać a mój koszyk niosła mama ( jak się okazało Ważyk 4kg więc nic dziwnego że brzuch mnie tak ciągnął!).Czy tylko ja tak mam że po wstawieniu pralki, zmywarki ogarnięciu kuchni padam na kanapie....?
Na zakupy się wybieram ale chyba nie dam rady..
Poza tym bardzo szybko zaczyna boleć mnie brzuch.. Wystarczy pół godziny krecenia się po domu..
Ok postaram się ale będzie ciężko [emoji52].Staraj się jeść, choćby suche kromki chleba, żebyś nie namówiła się cukrzycy. Ja miałam tak jak Ty w pierwszej ciąży. I cukrzyca ciężarnych. Zaczęłam normalnie jeść i cukry idealne
Nerki mnie bolały zaraz po zrobieniu testu. A na bol brzucha jak na miesiaczke to można wziąć n.o.s.p.e, mi w ciazy z synkiem pomagala. W tej ciąży nie boli mnie tak brzuchJak przed @ ale nie ma skurczów. A do tego jajniki i jakby nerki
Mnie przed testem już bolała nerka strasznie przez 3 dni. I dziś znowu boli.Nerki mnie bolały zaraz po zrobieniu testu. A na bol brzucha jak na miesiaczke to można wziąć n.o.s.p.e, mi w ciazy z synkiem pomagala. W tej ciąży nie boli mnie tak brzuch
Ja tez sie strasznie męczę, ciagle nie mam siły. Najchętniej to bym leżała calymi dniami ale samo sie nie zrobi.Czy tylko ja tak mam że po wstawieniu pralki, zmywarki ogarnięciu kuchni padam na kanapie....?
Na zakupy się wybieram ale chyba nie dam rady..
Poza tym bardzo szybko zaczyna boleć mnie brzuch.. Wystarczy pół godziny krecenia się po domu..
Toz to żadne koleżanki! Od takich osób trzymała bym sie z daleka. Ja mam koleżanki od wielu lat ba nawet z czasów liceum a jedna od kad maialm 6 lat i mimo iz jestem poza Polską zawdze znajdziemy dla siebie czas jak przylatuje.W sumie to Wam trochę zazdroszczę że macie tu osoby ze swojego miasta z którymi możecie się spotkać, pogadać. ode mnie dużo osób odwróciło się już dawno, jedna najlepsza koleżanka, która została ma mnie teraz gdzies, bo ani piwa z nią nie wypije ani nic. Dobrze ze mam chomika do towarzystwa [emoji23][emoji23]