reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Cześć. Wczoraj cały dzień mnie mdlio. Wieczorem to już było apogeum. Przyjaciolka przywiozla chipsy i ciastka a ja ledwo co dziubnelam. Dziś już też muli mnie od rana.

No niestety, lekarka stwierdzila ze biochemia
Wynik bety z prawie 400 spadl do 25...
Ehh.. nie wiem co mam powiedziec jestem totalnie rozbita.
Mam nadzieje ze u was wszystko bedzie dobrze i wszystkim wam sie uda :*
Dobranoc kochane QUOTE]Nie na takie wieści czekałam. Sama prócz poronien przeżyłam biochemiczna. Przykro mi [emoji27]

Naszło mnie na ... owsiankę z bananem :D Córa zadowolona i ja też :) Mniam!

Załączniki

• 3771BF2E-0B18-4E12-ACF6-A0823ADE08BA.jpeg
    3771BF2E-0B18-4E12-ACF6-A0823ADE08BA.jpeg
    2,8 MB · Wyświetleń: 81
Witam się po blisko 11 godzinach „snu” :D
Poszłam spać z moją dziewuszką koło 20 ale powiem Wam, że dzisiejsza noc nie była łaskawa - non stop się budziłam, rzucałam, było mi mega niewygodnie. Brzuszek pobolewał, ugniatał. Koniec końców się wyspałam, ale wstałam z mega mdłościami więc leżę, pije wodę i czekam na moment, w którym będę mogła bezpiecznie wstać :)

@Somememories przykro mi :( Bądź dzielna i dobrej myśli! Następnym razem będzie ok!

Sterydy na rozrzedzenia płucek mają wpływ na naszą wagę?!!!!! Jeśli tak, to dałaś mi odpowiedź na to dlaczego ja tyle przytyłam. W 31 tc Zuza chciała się rodzić więc też dostałam ten steryd i już do 37 tc leżałam żeby ją powstrzymywać :)
Tak. Są bardzo obciążające dla organizmu kobiety. Ja dostałam niepotrzebnie przez niekompetencję lekarzy i dostałam wielu chorob przez nie. Trzeba się trzy razy zastanowić zanim się na nie zgodzi i tylko w stmytuacji realnego zagrożenia życia a nie na wszelki wypadek

No niestety, lekarka stwierdzila ze biochemia
Wynik bety z prawie 400 spadl do 25...
Ehh.. nie wiem co mam powiedziec jestem totalnie rozbita.
Mam nadzieje ze u was wszystko bedzie dobrze i wszystkim wam sie uda :*
Dobranoc kochane QUOTE]

Kochana, przez to samo przechodziłam sierpniu. Miałam identyczną sytuację. Miesiąc później zaszłam w ciążę i na chwilę obecną dzięki Bogu jest okej. Pamiętaj że po biochemiczne możesz starać się od razu. Uszka do góry i wierzę że jest ci ciężko.

reklama
Do góry