Ja nie zdążyłam spytać, sam mi zabroniłDziewczyny, a czy wy wiecie że odkąd jestem w ciąży boję się współżyć? Zapomniałam zapytać ginekolog na ostatniej wizycie ale jak dzisiaj przeczytałam post jednej koleżanki że prawdopodobnie po stosunku dostała krwawienia to tym bardziej się boję. Pytałyście o tą lekarza?
reklama
Czy Wasze piersi też są takie ogromne z żylami jakby narysowanymi długopisem? No bez jaj, w każdej ciąży były duże, ale w tej to masakra. Nie mieszczą mi się w biustonoszu. Jak dobrze, że moja mama ma sklep z bielizną [emoji23][emoji23][emoji23]
Dziewczyny, a czy wy wiecie że odkąd jestem w ciąży boję się współżyć? Zapomniałam zapytać ginekolog na ostatniej wizycie ale jak dzisiaj przeczytałam post jednej koleżanki że prawdopodobnie po stosunku dostała krwawienia to tym bardziej się boję. Pytałyście o tą lekarza?
Ja pytałam i nie było przeciwwskazań. Ale to wszystko jest kwestia indywidualna
Seks uprawiam codziennie i nic się nie dzieje (odpukać). Ale ja w ogóle nie mam objawów, czuje się bardzo dobrze.
Gdyby w trakcie czy po stosunku cokolwiek mnie bolało to bym na pewno się wstrzymała i dopytała jeszcze raz
Czy Wasze piersi też są takie ogromne z żylami jakby narysowanymi długopisem? No bez jaj, w każdej ciąży były duże, ale w tej to masakra. Nie mieszczą mi się w biustonoszu. Jak dobrze, że moja mama ma sklep z bielizną [emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie trochę się zaokrągliły ale na razie bez większych zmian. Ale pewnie w każdej kolejnej ciąży mogą szybciej rosnąć tak jak i brzuch ja jestem w pierwszej wiec to na pewno inaczej.
W ciazy z synkiem rosły i malaly a tu są ogromne. A bolą strasznie. Ale to dobry znakU mnie trochę się zaokrągliły ale na razie bez większych zmian. Ale pewnie w każdej kolejnej ciąży mogą szybciej rosnąć tak jak i brzuch ja jestem w pierwszej wiec to na pewno inaczej.
Moni_89
Fanka BB :)
Ja mam to samo , masakra. Chodze w pluszowej pizamie.
Tak trzęsie. Haha całe ciepło Dzidzia dla siebie zabiera.
Teraz szybciej zamykam okno i śpi A w ciepłej piżamie.
I mam uderzenia gorąca. I się rozbieram i zaraz znowu zimno . Heh
I tak jak lubiłam się kąpać. Długa kąpiel tak teraz jestem wrazliwsza na wodę.
Nie chce mi się . Kąpie się z musu:/
Woda za mokra
Moni_89
Moje sa duze, bez zyl ale mega mnie bola i czasem kluja[emoji21]
Kiniawk
Ja się nie boję.. Ja poprostu nie mam ochoty. W tym temacie zrobiłam się myśląca tylko o sobie.. I za chwilę będzie miesiąc bez seksu. Szok!!Dziewczyny, a czy wy wiecie że odkąd jestem w ciąży boję się współżyć? Zapomniałam zapytać ginekolog na ostatniej wizycie ale jak dzisiaj przeczytałam post jednej koleżanki że prawdopodobnie po stosunku dostała krwawienia to tym bardziej się boję. Pytałyście o tą lekarza?
Jak przychodzi wieczór to jestem wyczerpana, a jak mogłabym chcieć to albo ja albo malż w pracy [emoji14]
Oby przeszło.. Szkoda chłopa hihi
Też zasranawiam się nad zmianą biustonosza. Ogólnie po ostatnim 2letnim karmieniu a pełnych b, zrobiło mi się małe a! A teraz znowu mam piękne i pełne hahha.. Ale wrażliwe na dotyk.Czy Wasze piersi też są takie ogromne z żylami jakby narysowanymi długopisem? No bez jaj, w każdej ciąży były duże, ale w tej to masakra. Nie mieszczą mi się w biustonoszu. Jak dobrze, że moja mama ma sklep z bielizną [emoji23][emoji23][emoji23]
Mi też zimno, ale nie na tyle by włączać ogrzewanie. Leżę pod kołdrą w grubych skarpetach..
Lenalila
Dziewczyny, a czy wy wiecie że odkąd jestem w ciąży boję się współżyć? Zapomniałam zapytać ginekolog na ostatniej wizycie ale jak dzisiaj przeczytałam post jednej koleżanki że prawdopodobnie po stosunku dostała krwawienia to tym bardziej się boję. Pytałyście o tą lekarza?
Ja pytałam i powiedział że nie widzi przeciwwskazań. Ogólnie mówił żebym zachowała rozsądek w tych wszystkich internetowych „zaleceniach” dla ciężarnych, tzn nie przejmować się, jeść co lubię i ufać swojej intuicji. Oczywiście wiadomo ze nie jem surowego mięsa ani ryb, nie pije alkoholu. Ale miałam fazę gdzie wszystko sprawdzałam w internecie „czy można herbatę z pokrzywą”, „czy można oliwkę na brzuch przed 4 miesiącem” [emoji23] sama się nakręcałam, w kąpieli się stresowałam bo lubię gorąca wode i dla mnie zawsze jest zimna o ile nie parzy teraz nauczyłam się brać prysznic zamiast kąpieli i łatwiej mi dostosować temperaturę. Póki co seks jest codziennie, bez ograniczeń typu delikatnie i na spokojnie, oboje mamy na uwadze żeby nie zakłócać spokoju groszkowi i póki co jest grzecznie [emoji16] jeśli chodzi o piersi, są gigantyczne, czuje się jak mleczarnia, chodzę tylko w staniku sportowym w rozmiarze L(!) a jestem bardzo drobna i noszę rozmiar XS wiec szok. Przed ciąża miałam miseczkę C/D teraz nie ma szans nawet do połowy ich wcisnąć w stary stanik [emoji23] na początku byłam pewna ze nasz groszek to Gucio a od paru dni codziennie mi się śni ze jednak dziewczyna [emoji87]
Powodzenia dziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki, witam nowe. Wybaczcie ze tak nie odpisuje ale ciężko mi, nie mam na nic siły. [emoji26] ale za to brzuszek już elegancki, piękna piłeczka [emoji173]️
reklama
KINDERBUENOO88
Witam nowe przyszłe mamusie! Super, że coraz więcej nas tutaj Spokojnych 9 miesięcy i dużo zdrówka
Najgorzej... a wymiotujesz czy tylko mdłości? Może imbir? Albo Karmi Ci pomoże?
Dziewczyny czy Was wieczorami trzęsie z zimna? Ja nie mogę się opanować i dogrzać przeważnie po tym jak uśpię Zuzię.
Ja właśnie strasznie mnie telepie. I zawsze dopiero jak uśpie młodego. Kaloryfery już mam odkręcone
Podziel się: