reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Tak trzęsie. Haha całe ciepło Dzidzia dla siebie zabiera.
Teraz szybciej zamykam okno i śpi A w ciepłej piżamie.
I mam uderzenia gorąca. I się rozbieram i zaraz znowu zimno . Heh
I tak jak lubiłam się kąpać. Długa kąpiel tak teraz jestem wrazliwsza na wodę.
Nie chce mi się . Kąpie się z musu:/
Woda za mokra :-p
Haha z tymi kąpielami też mam podobnie. Jak wyjdę spod prysznica to mi zimno na maxa, a gorącej kąpieli przecież nie można brać.
Dzisiaj byliśmy po 17 na spacerze na grzybkach - i niby od niechcenia wiaderko uzbierane. Już ugotowane i studzą się by zamrozić.
Niby mówią, że ciąża to nie choroba ale jak tak nas wszystkie czytam to stwierdzam, że jednak trochę to powiedzonko odbiega od rzeczywistości :D Ja zrobiłam się marudna strasznie i się dąsam ostatnio o byle co, więc mój D. już przyjmuje powolutku taktykę „tak kochanie, który to tc? Ile do 2 trymestru?” Haha :)

No zobacz, żeby po seksie takie coś [emoji33] mam nadzieję, że jutro będzie już czysto
Jeśli nie, to nie wiem co zrobię, bo w weekend ten lekarz nie przyjmuje, a nie chcę być położona do szpitala. Ginekolog sam mówił, że oni nic nie zrobią w szpitalu, tylko też będą obserwować. Najgorsze, że czuje też ból macicy

Ja po wieczornej wizycie. Wszystko książkowo-bobo ma 2,36cm. Usłyszeć serduszko to dziś byl priorytet :) bezcenne :)
Termin 7.05.2020 /dzień 5-urodzin mojego Synia/:)
Prenatalne z racji wieku /39l/ umowione na 29.10.
Dla bezpieczeństwa zalecenie brak sexu i gorących kąpieli :)

IMG_20191003_204812.jpeg

Ale się dzieje..

Cały czas Was czytam ale weny brak.

Jestem za zielonym płaszczem jakby co [emoji4]

Mnie tak jakby mniej mdli ale wciąż..mam cichą nadzieję że Mdłości odchodzą już powoli.
Mi pomaga coca cola [emoji846]

Ja zdecydowanie kiepsko znoszę tą ciążę w porównaniu do dwóch pozostałych ale przyczyna znana więc aby do porodu... Pamiętam że "lubiłam" być w ciążach.. Tej się obawiam. Boję się że będzie ciężko.. Ze nie będzie przyjemności tego stanu.

Na zgagę mi pomagało zimne odtłuszczone mleko. POLECAM

reklama
Dziewczyny, a czy wy wiecie że odkąd jestem w ciąży boję się współżyć? Zapomniałam zapytać ginekolog na ostatniej wizycie ale jak dzisiaj przeczytałam post jednej koleżanki że prawdopodobnie po stosunku dostała krwawienia to tym bardziej się boję. Pytałyście o tą lekarza?

Do góry