reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Ja to mam takir uczycie kaca. W tamtej ciąży tez tak miałam. Ale tylko w pierwszym trymestrze a potem do samego porodu czułam się rewelacyjnie :) ale ten dluuugi kac to była męczarnia

reklama
Przykro mi :(:( sama niedawno przez to przechodziłam
Witam po dluzszej przerwie jestem po kolejnej wizycie moj hormon spadł ale jak zrobili echo znaleźli w końcu pęcherz ciążowy w prawym rogu macicy, Pani ginekolog stwierdziła że utknol nie jest to dobre w sumie 50/50 plus że przestał rosnąć. Teraz muszę czekać w domu na poronienie jeżeli będzie bolało brzuch muszę jechać szybko do szpitala na operację A przez co stracę szanse na ciążę. Przepraszam że pisze chaotycznie

Ja zrobiłam kopytka a na jutro będę gotowac grochowke

Mam w planach zrobić i pierogi ruskie.

A powiedzcie te betę się robi na czczo? Normalnie krew pobierają ?

Nie trzeba być na czczo. Krew żylna

Kurde co ja zrobiłam... zapchał nam się odpływ od umywalki (urok kamienic i starych rur). Wlałam mocny środek, który zawsze pomaga i nic! Śmierdzi zgniłym jajem, zamknęłam się w sypialni z kotem, wszystkie okna pootwierane. Plus tej sytuacji jest taki, ze nawet od smrodu mi się nie robi niedobrze... czekam na męża. Normalnie sama bym to przepchała ale nie chce wdychać chemii teraz. Grrrr.

Moj ostatnio rury robił i czyścić bo zawory w bloku zmieniali i ciśnienie wody małe było i taka brudna woda leciała że szok

Witam po dluzszej przerwie jestem po kolejnej wizycie moj hormon spadł ale jak zrobili echo znaleźli w końcu pęcherz ciążowy w prawym rogu macicy, Pani ginekolog stwierdziła że utknol nie jest to dobre w sumie 50/50 plus że przestał rosnąć. Teraz muszę czekać w domu na poronienie jeżeli będzie bolało brzuch muszę jechać szybko do szpitala na operację A przez co stracę szanse na ciążę. Przepraszam że pisze chaotycznie

Trzeba być dobrej myśli może jednak jeszcze podrośnie zregeneruje się.
Mi beta ksiazkowo nie wzrastała a jednak jest wszystko dobrze.

reklama
Zrobiłam ta grochowke na jutro i ogólnie w domu się narobilam i co i boli mnie brzuch. Wzięłam duphaston, bo pora i leżę usypiajac młodego.
podziwiam! Ja to strasznie się czuje - nie dość, że ta grypa jelitowa w domu jeszcze daje się w znaki to jeszcze mam uczucie jakby coś mi na klatce ciążyło. Nie mogę otworzyć lodówki bo mam odruch a co dopiero coś ugotować :)

Do góry