helenka_22
Fanka BB :)
Ja idę na wizytę jutro, bo dziś na 21 dopiero bym mogła iść a jakby się poslizgnelo to i później a z młoda mi nie teges
Odpoczywam
Nic się nie zmienia.
Odpoczywam
Nic się nie zmienia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem już po wizycie u lekarza ogólnie hormon spadł z 5670 na 4600 , z tego lekarz powiedział mam teraz tylko czekać na poronienie. Nie może mi powiedzieć gdzie ciaza miała umiejscowienie ale w razie jak zacznie poronienie i będę zle się czuła mam dzwonić i jechać do lekarza
Tak bardzo mi przykroNajgorsze że nie mam już siły myslalam że jestem silna ale nie. Obiecałam sobie jedno że kolejna ciaza pojadę do Pl przynajmniej do 12 tygodnia
Najgorsze że nie mam już siły myslalam że jestem silna ale nie. Obiecałam sobie jedno że kolejna ciaza pojadę do Pl przynajmniej do 12 tygodnia
Aaaaale cudo!!!!!Jestem po wizycie. Płakałam jak szalona ze szczęścia jak usłyszałam serduszko i zobaczyłam nóżki i rączki. 9 tydzień. 8+1. Termin porodu taki sam jak wg OM 7 maja. Następna wizyta dopiero za 4 tygodnie, ale jużmogę czekać, bo jestem spokojna [emoji173]
Ja z Kraśnika.Super ! Piękne okolice ! Lubelskie jest mega malownicze
90 km to niedużo. Może się kiedyś uda zobaczyć z brzuchami na wiosnę
Ja z Kraśnika.
Witam przyszłe mamusie mój termin przez Om to 22.05[emoji173]
To mija druga ciąża, pierwszą poronilam. Mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko dobrze.