reklama
helenka_22
Fanka BB :)
O to tylko 90km ode mnie [emoji3]
Też lubelskie
Ja spod Chełma
Też lubelskie
Ja spod Chełma
Wieś Łubcze. Lubelskie
Aga10_2018
O to tylko 90km ode mnie [emoji3]
Też lubelskie
Ja spod Chełma
Super ! Piękne okolice ! Lubelskie jest mega malownicze
90 km to niedużo. Może się kiedyś uda zobaczyć z brzuchami na wiosnę
helenka_22
Bardzo chetnie
Super ! Piękne okolice ! Lubelskie jest mega malownicze
90 km to niedużo. Może się kiedyś uda zobaczyć z brzuchami na wiosnę
KINDERBUENOO88
Oj bardzo różnie.
Pewna starsza położna że 3 lata od CC
A mój lekarz że mogę próbować siłami natury jak najbardziej.
Znam kobietę która po 3 cesarkach . 4 Dziecko urodziła siłami natury .
Ja się panicznie boje porodu. Szlam rodzic naturalnie a skończyło się cc. I teraz na myśl o porodzie mnie skręca..
Nasłuchałam się o niedotlenieniach przy porodzie i tak jak o tym myśle chciałabym cc, ale z drugiej strony mój próg bólu jest tak niski, pamietam jak po cc jojczalam ze to się nigdy nie skończy ( choć byłam tez głupia i nie załatwiłam sobie ketonalu- na ból brzucha w okresie brałam ketonal a po operacji w domu tylko paracetamol także może tez dlatego )
MB91
I ja też 7 się wybieram Mega się denerwuje powiem Wam - Paniczny wręcz strach mnie ogarnia bo tak bardzo chce by tym razem było ok !!Czekamy na ten sam dzień. Ja 7.10 mam USG
AtomicTOY
@Aga10_2018 Oo to w moje strony jedziesz. ja też z lubelskiego
blue_ivy
Dzień dobry! Ale dziś poleniuchowałam... ale za to jaki miałam sen! Śniło mi się, że pewna dobrze znana mi dziewucha wkradła się do nas i wąchała (?) rzeczy mojego chłopa! No to ja sru, w pościg za nią i jak ją dorwałam to ją zaczęłam okładać pięściami bez końca, nawet jak już leżała! normalnie dziwne
No, ale czas się ruszyć i wciąć bułeczkę z pasztetem miłego dnia wszystkim!
No, ale czas się ruszyć i wciąć bułeczkę z pasztetem miłego dnia wszystkim!
karola20101
Początkująca w BB
Nie po 12 tygodniu już taI tam jest tak, ze chyba aż do 30 tc nie ratuje się ciąży.
Masz racje trochę to pierwotne
reklama
Jaska.JDM
Wygodnie Wam się śpi jeszcze na brzuchu?? Jak leżę na plecach to mnie strasznie brzuch "ciągnie", na brzuchu było ok, do dzisiejszej nocy.. Tak mi coś uciskalo na żołądek, że pół nocy miałam mdłości!! Masakra!! Na prawym boku śpi mi się idealnie, ale leż tak w jednej pozycji 8h..
Czyrałam kiedyś że lepiej spać/leżeć na lewym boku ze względu na krążenie zapobieganie żylakom i niedotlenieniu płodu i organów. Tak medycznie określane.
Mi ciezko się ułożyć a w nocy pobudki na siusiu.
Ale znslazlam sposób. Klade poduszke między nogi leżąc na boku by mieć nogę prawą wyżej i jest wygodniej zasnąć.
Udanych wizyt :*
Podziel się: