reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Dzień dobry! Ale dziś poleniuchowałam... ale za to jaki miałam sen! Śniło mi się, że pewna dobrze znana mi dziewucha wkradła się do nas i wąchała (?) rzeczy mojego chłopa! No to ja sru, w pościg za nią i jak ją dorwałam to ją zaczęłam okładać pięściami bez końca, nawet jak już leżała! [emoji50] normalnie dziwne [emoji14]
No, ale czas się ruszyć i wciąć bułeczkę z pasztetem [emoji1] miłego dnia wszystkim!

[emoji33] groźny sen [emoji1]

U nas wczoraj nocowali przyjaciele, nie widzieliśmy się od ślubu (mieszkają za granica) i jak nikt nigdy nie zadawał nam tego pytania to padło: to co, teraz dzieci?
Czułam się trochę jak świnia mówiąc, ze no jeszcze aż tak się nie zastanawialiśmy, jeszcze trochę. Nie umiem kłamać ale chyba przeszło bo temat został porzucony [emoji6]

Ostatnia edycja:
reklama
Dokładnie. Ja też dostałam zielone światło, mimo że mój poród skończył się cesarskim cięciem. Pani doktor powiedziała że jak już będę chciała dzidziusia to idealnie będzie koło roku. No właśnie u mamy ginekolog czytałam artykuł o bliźniakach. Wyszczególniła od czego zależy zajście w ciążę bliźniaczą. I wychodzi na to, że ja i moja siostra mamy szansę. Bo chodzi o owulację. Nie pamiętam dokładnie co ona tam pisała, ale chyba to , że uwalniają się tak jakby dwa jajeczka w jednym cyklu i jest to dziedziczna u córek. No właśnie dużo zależy od lekarza. Wiem ,że to już jest dobry czas i cieszę się ,że wcześniej nie zaszłam. Mam o wiele więcej sił i Helenka jest już w miarę ogarnięta ;)

Ja już ledwo co śpię na brzuchu. Czuje ,że szybciej mnie wywali. Już nie mogę wciągnąć brzucha. [emoji13][emoji23]
A u mnie dziś kolejny tydzień skończony . Zobacz załącznik 1027158
ja mam dzis rowno 9+0 :-)

Bardzo szybko zaszlas po urodzeniu. Nawet pół roku nie minęło U mojego męża on jest z końca czerwca. A jego brat z października kolejnego roku. Ciąża około 6-7 mies od porodu i zakończona sukcesem. U mojej przyjaciółki również podobnie jej brat jest w czerwca a ona z kolejnego roku z września. Również 6 mies ostępu między ciążami i są zdrowi. A baa pojechałam do koleżanki kiedyś ,bo się przeprowadziła i zapoznała mnie ze swoimi znajomymi. Co prawda było to ładnych parę lat temu i mówi to siostry i są z jednego rok. A ja o jej super bliźniaczki. A one mówią co skąd ja ze stycznia, a siostra z grudnia. A ja szok!
Mam kolegów, gdzie jeden jest z początku stycznia 84 a drugi z końca grudnia 84. I znajomi tak córki maja, jedna też że stycznia a druga miała być rok później z marca a urodziła się jako wcześniak na koniec grudnia.

Bardzo Ci współczuję przeżyć :/
Strasznie mi przykro .
Mam nadzieję że szybko znajdziesz ukojenie i szybko zostaniesz Mama.
Bardzo Ci tego życzę.
Skonsultuj razy dwa jak możesz.
Nie zawierzaj jednemu sprzetowi i 1 lekarzowi.
Bardzo mocno przytulam.
Jestem już po wizycie u lekarza ogólnie hormon spadł z 5670 na 4600 , z tego lekarz powiedział mam teraz tylko czekać na poronienie. Nie może mi powiedzieć gdzie ciaza miała umiejscowienie ale w razie jak zacznie poronienie i będę zle się czuła mam dzwonić i jechać do lekarza

Jestem już po wizycie u lekarza ogólnie hormon spadł z 5670 na 4600 , z tego lekarz powiedział mam teraz tylko czekać na poronienie. Nie może mi powiedzieć gdzie ciaza miała umiejscowienie ale w razie jak zacznie poronienie i będę zle się czuła mam dzwonić i jechać do lekarza
Przykro mi :(:( sama niedawno przez to przechodziłam

Bardzo, bardzo mi przykro. Życzę Ci dużo siły

Tak mi przykro [emoji27][emoji27][emoji27][emoji27]

reklama
Jestem po wizycie. Płakałam jak szalona ze szczęścia jak usłyszałam serduszko i zobaczyłam nóżki i rączki. 9 tydzień. 8+1. Termin porodu taki sam jak wg OM 7 maja. Następna wizyta dopiero za 4 tygodnie, ale jużmogę czekać, bo jestem spokojna ❤

Załączniki

• 20190927_112548.jpg
    20190927_112548.jpg
    46,5 KB · Wyświetleń: 118
Do góry