reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Jako wątek gdzie każda tylko swoje info wpisuje?
Termin.miejscowosc.ewentualnie wiek i ile ma dzieci?
Ja z Białej Podlaskiej.

W sumie mogłybyśmy zrobić liste majowych mam 2020. Jakieś podstawowe informację, wiek, miejscowość, przewidywana data porodu. Tak żeby się nie gubić, bo już dużo nas.

reklama
Dziewczyny ja się przy Was czuje taka mała z tą ciążą [emoji1787][emoji1787] Wy już po usg, slyszalyscie bicie serduszka a ja dzisiaj wieczorem dopiero betę odbieram a na 9.10 mam pierwszą wizytę u gin (jednak przesunelam z poniedziałku) [emoji12]
No ale jak nic wychodzi mi początek czerwca a że będę miała cc to końcówka maja.
Jak się dzisiaj czujecie?

Dziewczyny ja się przy Was czuje taka mała z tą ciążą [emoji1787][emoji1787] Wy już po usg, slyszalyscie bicie serduszka a ja dzisiaj wieczorem dopiero betę odbieram a na 9.10 mam pierwszą wizytę u gin (jednak przesunelam z poniedziałku) [emoji12]
No ale jak nic wychodzi mi początek czerwca a że będę miała cc to końcówka maja.
Dzisiaj miałam pierwsze w tej ciąży bliskie spotkanie z ceramiką łazienkową. [emoji1785][emoji1785][emoji1785]
A już myślałam, że ta ciąża będzie dla mnie łaskawsza...

Najgorsze że nie mam już siły myslalam że jestem silna ale nie. Obiecałam sobie jedno że kolejna ciaza pojadę do Pl przynajmniej do 12 tygodnia
Współczuje, ale bądź dzielna! Ja poroniłam dosłownie na początku sierpnia br. i znowu jestem w ciąży! Nie załamuj się - będzie dobrze :)

Ja i kilka innych dziewczyn tez mamy wizyty na 9.10. Nic się nie stresuj, będziemy razem odliczać :D a co do samopoczucia...
Spać, spać i jeszcze raz spać! A szykuje się popołudnie na budowie ech...

Coś w ten deseń. Dziewczyny z innych terminów mają szczegółowe tabelki, ale tak naprawdę i zwykły wątek z podstawowymi informacjami by wystarczył.
Wychodzi 6 tydzien. Poltora tygodnia temu 16. 09 robilam bete to wyszedl 5 tydzien. W poniedzialek bylam u Gina potwierdzic ciaze to byl pecherzyk.
No to na wizycie powinen już być zarodek, ale nie nastawiałabym się, że usłyszysz bicie serca. Ale mówie tak tylko dlatego, bo wydaje mi się, że lepiej jest miło się rozczarować. [emoji4]
W sumie zależy też jakim sprzętem dysponuje lekarz.

Coś w ten deseń. Dziewczyny z innych terminów mają szczegółowe tabelki, ale tak naprawdę i zwykły wątek z podstawowymi informacjami by wystarczył.
Wychodzi 6 tydzien. Poltora tygodnia temu 16. 09 robilam bete to wyszedl 5 tydzien. W poniedzialek bylam u Gina potwierdzic ciaze to byl pecherzyk.
No to na wizycie powinen już być zarodek, ale nie nastawiałabym się, że usłyszysz bicie serca. Ale mówie tak tylko dlatego, bo wydaje mi się, że lepiej jest miło się rozczarować. [emoji4]

reklama
Ostatnia ciaza obumarla, serduszko nie bilo. Dlatego wiem, ze jak je uslysze to bede spokojniejsza. Ale musi byc dobrze, tym bardziej, ze czuje sie okey.
Coś w ten deseń. Dziewczyny z innych terminów mają szczegółowe tabelki, ale tak naprawdę i zwykły wątek z podstawowymi informacjami by wystarczył. No to na wizycie powinen już być zarodek, ale nie nastawiałabym się, że usłyszysz bicie serca. Ale mówie tak tylko dlatego, bo wydaje mi się, że lepiej jest miło się rozczarować. [emoji4]

Do góry