reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Mój termin, a jeśli 89 to rok Twojego urodzenia to jesteśmy tez rówieśniczkami ;)

Trzymam kciuki!
Tak, to rok urodzenia.❤ u mnie ciąża wyszla niespodziewanie, byłam w mega szoku, tym bardziej, ze odpuscilismy starania, bo za 9 miesiecy mialam wychodzic za mąż❤ a teraz trzeba wszystko odwolac.

reklama
Pytałam o wiek na ciążę i między rodzeństwem bo chciałabym dwójkę z niedużym odstępem czasu, ale sama nie wiem jak to wyjdzie. Jesteśmy można powiedzieć młode małżeństwo po ślubie i mieszkamy z moją mamą i nie jest to sielankowe życie. Niestety ale są kłótnie bi spięcia o wspólny teren, kuchnie, łazienkę. Co prawda dom jest duży, można remontować piętro i tam mieszkać ale ja jak jest nie moje prawnie nie mam zamiaru wkładać pieniędzy w to, a mama odpisać nie chce póki co. Druga opcja wyprowadzić się i żyć z mega kredytem na dom, bo mieszkanie to nie dla nas. Ale z dwójką malutkich dzieci to nie będzie takie proste się wyprowadzić. Jeszcze mamuśka we wszystko się wtrącają i w wychowanie dziecka. Ja nie wiem jak to będzie szczerze. Chciałam bo jestem już gotowa być mamą i jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu ale moja matka czasem poprostu mnie dobija jak siedzi nam non stop na głowie i patrzy co my robimy, jemy, gdzie jedziemy kiedy i po co. Po ślubie mówiła że pozwoli nam żyć po swojemu i się nie będzie już wtrącać - akurat. Ma 60 lat a sporo nerwów nam psuję. Mi i mężowi. Z racji tego że jestem najmłodsza siostry poza domem jestem z nią, ale nie wiem czy wytrzymamy. To wątek ciążowy ale kurde muszę się gdzieś wygadać

Tak, to rok urodzenia.❤ u mnie ciąża wyszla niespodziewanie, byłam w mega szoku, tym bardziej, ze odpuscilismy starania, bo za 9 miesiecy mialam wychodzic za mąż❤ a teraz trzeba wszystko odwolac.
To faktycznie Wam się udało. 9 mies to jeszcze da się coś przesunąć . Ja tez do męża, no dobra wtedy narzeczonego mówiłam zobacz 9 mies do ślubu. A jakby teraz się okazało że w ciąży.

To faktycznie Wam się udało. 9 mies to jeszcze da się coś przesunąć . Ja tez do męża, no dobra wtedy narzeczonego mówiłam zobacz 9 mies do ślubu. A jakby teraz się okazało że w ciąży.
We Wtorek ma m kolejna wizyte, jak bedzie wszystko okey, to bedziemy przesuwac, tym bardziej, ze powplacalismy zaliczki juz. Ale dla nas najwazniejsze jest , aby fasolka rosla zdrowa a nie slub czy wesele

We Wtorek ma m kolejna wizyte, jak bedzie wszystko okey, to bedziemy przesuwac, tym bardziej, ze powplacalismy zaliczki juz. Ale dla nas najwazniejsze jest , aby fasolka rosla zdrowa a nie slub czy wesele
Wiadomo teraz najważniejsze dziecko,a ślub i wesele poczeka. To już nie te czasy że trzeba brać ślub na szybko bo w ciąży i co ludzie powiedzą. Teraz każdy robi po swojemu i innym nic do tego.

No pewnie, że dziecko najważniejsze. A jak planujesz przesunąć? Przed porodem chcesz ogaranąć ślub czy już na spokojnie po narodzinach malucha??

Tak, to rok urodzenia.[emoji173] u mnie ciąża wyszla niespodziewanie, byłam w mega szoku, tym bardziej, ze odpuscilismy starania, bo za 9 miesiecy mialam wychodzic za mąż[emoji173] a teraz trzeba wszystko odwolac.

W takim terminie to się pewnie jeszcze wszystko uda poprzesuwać bez większych strat ;)

Ja się śmieje, ze jak wszystko pójdzie dobrze to zostane mistrzem prezentów rocznicowych. O ciąży dowiedzieliśmy się 3 dni po rocznicy pierwszej randki, termin jest na 3 dni przed pierwsza rocznica ślubu.

Dziewczyny, myslimy zeby przesunac o rok.
Chyba, ze zamiast wesela bedzie sama ceremonia to wtedy szybciej.
Kochane, kiedy uslyszalyscie bicie serduszka ? Ja mam nadzieje, ze we Wtorek uslysze.

reklama
Do góry