reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Ja jestem trochę podłamana.
Mój Franek się rozregulował. Coś przeżywa .
Druga noc z rzędu się budzi . 4 w nocy.
3 w nocy.
Trochę pourzeduje i idzie spać.
Wstaje bardzo wcześnie bo przed 6 lub tuż po 6.
Pobuszuje i kimka na godzinę. 1,5.
Wczoraj były pierwsze kroczki.
Może to to . Przeżywa ?
A i złośnik się robi . Ja Mu coś nie wychodzi piszczy i się złości :/

reklama
3 w nocy.
Może to to . Przeżywa ?

Może tak być, ze przeżywa. Dla małych dzieci każde nowe doświadczenie to wielkie wydarzenie:)

Co lekarz to teoria. Ja rodziłam przez cc pod koniec września a pod koniec maja byłam na usg i badaniach ( u dobrego doktora) i dostałam zielone światło.
Oczywiście dostałam mnóstwo rad ze po cc to trzeba odczekać, ze nawet 2 lata itp.
A przecież co człowiek to inna historia lekarska. Grunt by skonsultować się z lekarzem bo to on najlepiej zna nas- nawet od środka :)

Oj bardzo różnie.
Pewna starsza położna że 3 lata od CC :D
A mój lekarz że mogę próbować siłami natury jak najbardziej.
Znam kobietę która po 3 cesarkach . 4 Dziecko urodziła siłami natury .

Witam się piatkowo!
Ja dziś mogę trochę dłużej poleniuchować w łóżku (nie licząc spaceru z psem przed 6:30) bo moja młodzież radzi sobie już sam a córcia ma dopiero na 10:25
Dziś tez wraca mój M <3 w ndz wyjechał na szkolenie do stolicy - ależ się stęskniłam!!
Wczoraj wybralam się do lasu na spacerek, kilka grzybków się nazbierało to teraz się suszą.
Ogólne samopoczucie różne, raz są mdłości, raz ich nie ma.. z jedzeniem to nadal jestem raczej na prostych posiłkach, nie mam potrawy na która miałabym ochotę - jem trochę z musu.
Wczoraj tez odebrałam wyniki TOXO ujemne i TSH 0,390 ulU/L, wydaje się ze jest okey! Także teraz czekam do 7 października na wizytę u gina :) na spokojnie, bez nerwówki. Obiecałam sobie i maluszkowi, ze koniec z zadreczaniem się!
Wszystkim Mamuśkom które są już po wizytach gratuluje a wszystkim przed życzę spokoju i samych dobrych wieści!
Biorę się za pranie, sprzątanie i gotowanie, jakoś mam dziś więcej sił :cool2:
Czekamy na ten sam dzień. Ja 7.10 mam USG

3 w nocy.
Może to to . Przeżywa ?
Przypomnisz ile ma synek

Muszę się pochwalić że dzisiaj jadę do Mamy na wieś. I to pod wschodnią granicę. Tak się wyprowadzili na stare lata :D
I marzy Im się że razem zamieszkamy :D
Cieszę się bardzo że jedziemy . Miałam się wykąpać ale leżę. Nic mi się nie chce . Torby spakowane tyle o ile.
Wczoraj poprosilam P żeby kupił nawilżających chusteczek na wyjazd.
Ja kupuje 2 razy po 80 sztuk.
Kupił wczoraj małą paczkę 30 sztuk grrr.
Muszę drałować do Rosmanna.

A gdzie dokładnie?
Ba ja pod wschodnią granicą mieszkam [emoji3]
Muszę się pochwalić że dzisiaj jadę do Mamy na wieś. I to pod wschodnią granicę. Tak się wyprowadzili na stare lata :D
I marzy Im się że razem zamieszkamy :D
Cieszę się bardzo że jedziemy . Miałam się wykąpać ale leżę. Nic mi się nie chce . Torby spakowane tyle o ile.
Wczoraj poprosilam P żeby kupił nawilżających chusteczek na wyjazd.
Ja kupuje 2 razy po 80 sztuk.
Kupił wczoraj małą paczkę 30 sztuk grrr.
Muszę drałować do Rosmanna.

reklama
Do góry