Panikara 82
Zaciekawiona BB
Ja mam skoncziny 37 wg. Usg. Tez sie boję ze za wcześnie.....bo wg. Miesiaczki to 35 tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno kciuki Powodzenia Trochę ci zazdroszczę, że to już Ale pewnie za 3 tygodnie, będę srać w gacie ze strachuJuz klepniete. Rano o 8 cesarka...strach sie bac hehe
Mnie będą ciąć według OM 39+2, a według usg 39+0. Też mam cykle 31 dniowe i mała jest dość mała podobno cieszę się, że nie mam cesarki wcześniej jednakDziewczyny Wy liczycie zakończone tygodnie?
U mnie dziś 38+3 Cc w Poniedziałek wtedy będzie 39+1. Chcieli mnie już ciąć 27.4..ale ja poprosiłam o przesunięcie o tydzień z racji tego że mój maleńki jest maleńki a ja poprzednie ciąże przeniosłam (mam cykle 31 dniowe a gin zawsze w ciąży liczył mi standardowo)
Szyjka jest bardzo delikatna i mocno przekrwiona, też teraz tak miałam po badaniu. A z doświadczenia wiem, że w szpitalach nie są delikatniZmiana planow. Opozniamy cie ie do poniedzialku. Teraz dostałam sterydy. Najgoresze jest to ze zaczelam krwawic...ale szyjka zamknieta wiec nie wiadomo skad. Moze przez badanie ginekologiczne...zobaczymy. tak sie boje ze juz placze na calego.
Powodzenia!Juz klepniete. Rano o 8 cesarka...strach sie bac hehe
Zmiana planow. Opozniamy cie ie do poniedzialku. Teraz dostałam sterydy. Najgoresze jest to ze zaczelam krwawic...ale szyjka zamknieta wiec nie wiadomo skad. Moze przez badanie ginekologiczne...zobaczymy. tak sie boje ze juz placze na calego.
I dobrze. Zawsze to dłużej dla dziecka. Zastrzyki że sterydow dają większe szanse że nie będzie w inkubatorze. zastrzyki bola jak cholera ale warto ! Ja miałam robione w 32tc jak byłam w szpitalu. też płakałam z bezsilności, że mogę mieć wcześniaka. A dzisiaj zaczynam 39 +0 będzie dobrze każdy dzień się liczy dla bobasa !Zmiana planow. Opozniamy cie ie do poniedzialku. Teraz dostałam sterydy. Najgoresze jest to ze zaczelam krwawic...ale szyjka zamknieta wiec nie wiadomo skad. Moze przez badanie ginekologiczne...zobaczymy. tak sie boje ze juz placze na calego.