eM-eS-Zet
Fanka BB :)
Ja też poproszę
Gdzies musialam przeoczyc. Napisalam do Aniaslu zeby Cie dodala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzies musialam przeoczyc. Napisalam do Aniaslu zeby Cie dodala
Super! 12 kg mniej ! Ty już się cieszysz od 3 tygodni my tutaj wszystkie tuptamy kiedy to ☺Cześć
Dziś ostatni dzień kwietnia ktoś się jeszcze rozpakuje?
Ja nie mogę uwierzyć że u nas za chwilę miną 3 tyg od porodu świat się kręci tylko wkoło tej małej istotki
Dziś stanęłam na wadze i mam już 12 kg mniej. Do wagi z przed ciąży zostalo 6 kg a tak naprawdę wystarcza mi 3kg i będę happy. Szkoda tylko że po cc nie można za szybko zacząć się ruszać
I po cc najgorszy ten brzuszek [emoji21] czekam dzielnie pół roku i biorę się za ćwiczenia [emoji7]Cześć [emoji16]
Dziś ostatni dzień kwietnia ktoś się jeszcze rozpakuje? [emoji7]
Ja nie mogę uwierzyć że u nas za chwilę miną 3 tyg od porodu [emoji15] świat się kręci tylko wkoło tej małej istotki [emoji2957]
Dziś stanęłam na wadze i mam już 12 kg mniej. Do wagi z przed ciąży zostalo 6 kg a tak naprawdę wystarcza mi 3kg i będę happy. Szkoda tylko że po cc nie można za szybko zacząć się ruszać [emoji2368]
Zazdroszczę, ja 18,5 kg A jeszcze zostały 3 tygodnie Aż strach się bać z jaką wagą skończęUf ja narazie mam 10 na plusie liczę że po porodzie odrazu jakies 7 kg spadnie i zostanie koncoweczka , obym się nie męczyła z kg jak za pierwszym razem
Ja nie ukrywam , że bardzo się bałam bo zawsze miałam figurkę modelki po pierwszej ciąży to się zmieniło bardzo , a wiadomo przez to ze mieszkamy za granicą i musiałam liczyć tylko na siebie mąż w pracy to nie było mowy o ćwiczeniach, zdrowej diecie itd ... długo mi zajęło dojście do formy z przed porodu dlatego teraz obiecałam sobie, że będę się starala przytyć tyle ile trzeba czyli do 12 kg a nie 20 ... Ale powiem Ci że wcale nie musiałam się starać specjalnie przy dziecku szczególnie 2 latku ciezkobyloby mi przytyć haha xDZazdroszczę, ja 18,5 kg A jeszcze zostały 3 tygodnie Aż strach się bać z jaką wagą skończę
Ja nie ukrywam , że bardzo się bałam bo zawsze miałam figurkę modelki po pierwszej ciąży to się zmieniło bardzo , a wiadomo przez to ze mieszkamy za granicą i musiałam liczyć tylko na siebie mąż w pracy to nie było mowy o ćwiczeniach, zdrowej diecie itd ... długo mi zajęło dojście do formy z przed porodu dlatego teraz obiecałam sobie, że będę się starala przytyć tyle ile trzeba czyli do 12 kg a nie 20 ... Ale powiem Ci że wcale nie musiałam się starać specjalnie przy dziecku szczególnie 2 latku ciezkobyloby mi przytyć haha xD