reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Cześć 😁
Dziś ostatni dzień kwietnia ktoś się jeszcze rozpakuje? 😍
Ja nie mogę uwierzyć że u nas za chwilę miną 3 tyg od porodu 😳 świat się kręci tylko wkoło tej małej istotki 🤪

Dziś stanęłam na wadze i mam już 12 kg mniej. Do wagi z przed ciąży zostalo 6 kg a tak naprawdę wystarcza mi 3kg i będę happy. Szkoda tylko że po cc nie można za szybko zacząć się ruszać 🤷‍♀️

Cześć 😁
Dziś ostatni dzień kwietnia ktoś się jeszcze rozpakuje? 😍
Ja nie mogę uwierzyć że u nas za chwilę miną 3 tyg od porodu 😳 świat się kręci tylko wkoło tej małej istotki 🤪

Dziś stanęłam na wadze i mam już 12 kg mniej. Do wagi z przed ciąży zostalo 6 kg a tak naprawdę wystarcza mi 3kg i będę happy. Szkoda tylko że po cc nie można za szybko zacząć się ruszać 🤷‍♀️
Super! 12 kg mniej ! 😲😊Ty już się cieszysz od 3 tygodni ;) my tutaj wszystkie tuptamy kiedy to ☺😊

Cześć [emoji16]
Dziś ostatni dzień kwietnia ktoś się jeszcze rozpakuje? [emoji7]
Ja nie mogę uwierzyć że u nas za chwilę miną 3 tyg od porodu [emoji15] świat się kręci tylko wkoło tej małej istotki [emoji2957]

Dziś stanęłam na wadze i mam już 12 kg mniej. Do wagi z przed ciąży zostalo 6 kg a tak naprawdę wystarcza mi 3kg i będę happy. Szkoda tylko że po cc nie można za szybko zacząć się ruszać [emoji2368]
I po cc najgorszy ten brzuszek [emoji21] czekam dzielnie pół roku i biorę się za ćwiczenia [emoji7]

Zazdroszczę, ja 18,5 kg 🙈 A jeszcze zostały 3 tygodnie 😲😲😲 Aż strach się bać z jaką wagą skończę 😜
Ja nie ukrywam , że bardzo się bałam bo zawsze miałam figurkę modelki po pierwszej ciąży to się zmieniło bardzo , a wiadomo przez to ze mieszkamy za granicą i musiałam liczyć tylko na siebie mąż w pracy to nie było mowy o ćwiczeniach, zdrowej diecie itd ... długo mi zajęło dojście do formy z przed porodu dlatego teraz obiecałam sobie, że będę się starala przytyć tyle ile trzeba czyli do 12 kg a nie 20 ... Ale powiem Ci że wcale nie musiałam się starać specjalnie przy dziecku szczególnie 2 latku ciezkobyloby mi przytyć haha xD

Ja nie ukrywam , że bardzo się bałam bo zawsze miałam figurkę modelki po pierwszej ciąży to się zmieniło bardzo , a wiadomo przez to ze mieszkamy za granicą i musiałam liczyć tylko na siebie mąż w pracy to nie było mowy o ćwiczeniach, zdrowej diecie itd ... długo mi zajęło dojście do formy z przed porodu dlatego teraz obiecałam sobie, że będę się starala przytyć tyle ile trzeba czyli do 12 kg a nie 20 ... Ale powiem Ci że wcale nie musiałam się starać specjalnie przy dziecku szczególnie 2 latku ciezkobyloby mi przytyć haha xD

To ja powiem Wam dziewczyny, ze w każdej ciąży mam 18-20 na plusie. Moja gin mówi, ze mój organizm tyle potrzebuje przybrać, bo jestem bardzo chudej kości i zero tłuszczu [emoji846] Jem jak zawsze przed czy po ciąży. Nigdy się nie ograniczałam. I nie stosowałam diety (No podczas karmienia stopniowo wprowadzałam, ale to wiadomo). Po ciążach schudłam w miesiąc, po pierwszej i po drugiej. Na ćwiczenia tez nigdy nie miałam jakoś czasu, chyba, ze czasem coś tam w domu jak mnie wzięło (bo mam bieżnie i rower spinningowy). Ale chyba taka moja uroda, mam nadzieje, ze teraz tez tak będzie [emoji12][emoji28] (w końcu jestem już po 30-stce) tak samo w ciąży 5 tydzień, a ja już brzuszek i nie wchodzę w swoje ciuchy. A przez brzuch byłam badana już w 9 tygodniu ciąży [emoji28][emoji28][emoji28] to akurat plus [emoji12]

@MDNMO mam nadzieję, że tak też będzie u mnie 😜 Przed ciążą chuda jak szkapa, jadłam za troje i nie tyłam. A tu przyszła ciąża, hormony zaszalały i od razu zatrzymanie wody w organizmie i waga hop do góry 😲 Jako, że to moja pierwsza ciąża, to mam nadzieję, że jak hormony się ustabilizują, to i waga też 🙏 Aczkolwiek mój mąż byłby zadowolony, gdyby 5kg na plusie mi zostało 😜

reklama
Do góry