reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Cześć 😁
Dziś ostatni dzień kwietnia ktoś się jeszcze rozpakuje? 😍
Ja nie mogę uwierzyć że u nas za chwilę miną 3 tyg od porodu 😳 świat się kręci tylko wkoło tej małej istotki 🤪

Dziś stanęłam na wadze i mam już 12 kg mniej. Do wagi z przed ciąży zostalo 6 kg a tak naprawdę wystarcza mi 3kg i będę happy. Szkoda tylko że po cc nie można za szybko zacząć się ruszać 🤷‍♀️

Cześć 😁
Dziś ostatni dzień kwietnia ktoś się jeszcze rozpakuje? 😍
Ja nie mogę uwierzyć że u nas za chwilę miną 3 tyg od porodu 😳 świat się kręci tylko wkoło tej małej istotki 🤪

Dziś stanęłam na wadze i mam już 12 kg mniej. Do wagi z przed ciąży zostalo 6 kg a tak naprawdę wystarcza mi 3kg i będę happy. Szkoda tylko że po cc nie można za szybko zacząć się ruszać 🤷‍♀️
Super! 12 kg mniej ! 😲😊Ty już się cieszysz od 3 tygodni ;) my tutaj wszystkie tuptamy kiedy to ☺😊

Cześć [emoji16]
Dziś ostatni dzień kwietnia ktoś się jeszcze rozpakuje? [emoji7]
Ja nie mogę uwierzyć że u nas za chwilę miną 3 tyg od porodu [emoji15] świat się kręci tylko wkoło tej małej istotki [emoji2957]

Dziś stanęłam na wadze i mam już 12 kg mniej. Do wagi z przed ciąży zostalo 6 kg a tak naprawdę wystarcza mi 3kg i będę happy. Szkoda tylko że po cc nie można za szybko zacząć się ruszać [emoji2368]
I po cc najgorszy ten brzuszek [emoji21] czekam dzielnie pół roku i biorę się za ćwiczenia [emoji7]

Zazdroszczę, ja 18,5 kg 🙈 A jeszcze zostały 3 tygodnie 😲😲😲 Aż strach się bać z jaką wagą skończę 😜
Ja nie ukrywam , że bardzo się bałam bo zawsze miałam figurkę modelki po pierwszej ciąży to się zmieniło bardzo , a wiadomo przez to ze mieszkamy za granicą i musiałam liczyć tylko na siebie mąż w pracy to nie było mowy o ćwiczeniach, zdrowej diecie itd ... długo mi zajęło dojście do formy z przed porodu dlatego teraz obiecałam sobie, że będę się starala przytyć tyle ile trzeba czyli do 12 kg a nie 20 ... Ale powiem Ci że wcale nie musiałam się starać specjalnie przy dziecku szczególnie 2 latku ciezkobyloby mi przytyć haha xD

Ja nie ukrywam , że bardzo się bałam bo zawsze miałam figurkę modelki po pierwszej ciąży to się zmieniło bardzo , a wiadomo przez to ze mieszkamy za granicą i musiałam liczyć tylko na siebie mąż w pracy to nie było mowy o ćwiczeniach, zdrowej diecie itd ... długo mi zajęło dojście do formy z przed porodu dlatego teraz obiecałam sobie, że będę się starala przytyć tyle ile trzeba czyli do 12 kg a nie 20 ... Ale powiem Ci że wcale nie musiałam się starać specjalnie przy dziecku szczególnie 2 latku ciezkobyloby mi przytyć haha xD

To ja powiem Wam dziewczyny, ze w każdej ciąży mam 18-20 na plusie. Moja gin mówi, ze mój organizm tyle potrzebuje przybrać, bo jestem bardzo chudej kości i zero tłuszczu [emoji846] Jem jak zawsze przed czy po ciąży. Nigdy się nie ograniczałam. I nie stosowałam diety (No podczas karmienia stopniowo wprowadzałam, ale to wiadomo). Po ciążach schudłam w miesiąc, po pierwszej i po drugiej. Na ćwiczenia tez nigdy nie miałam jakoś czasu, chyba, ze czasem coś tam w domu jak mnie wzięło (bo mam bieżnie i rower spinningowy). Ale chyba taka moja uroda, mam nadzieje, ze teraz tez tak będzie [emoji12][emoji28] (w końcu jestem już po 30-stce) tak samo w ciąży 5 tydzień, a ja już brzuszek i nie wchodzę w swoje ciuchy. A przez brzuch byłam badana już w 9 tygodniu ciąży [emoji28][emoji28][emoji28] to akurat plus [emoji12]

@MDNMO mam nadzieję, że tak też będzie u mnie 😜 Przed ciążą chuda jak szkapa, jadłam za troje i nie tyłam. A tu przyszła ciąża, hormony zaszalały i od razu zatrzymanie wody w organizmie i waga hop do góry 😲 Jako, że to moja pierwsza ciąża, to mam nadzieję, że jak hormony się ustabilizują, to i waga też 🙏 Aczkolwiek mój mąż byłby zadowolony, gdyby 5kg na plusie mi zostało 😜

reklama
Do góry