reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Można się nastawić, a można też być zaskoczoną jak np. z nienacka odchodzą wody w nocy , zaczyna się akcja a Ty nie planowo jedziesz na szpital.... Tak miałam w 1 ciąży hahhh
Powiem Wam , że zaskoczyła mnie ilość cesarzowych tutaj [emoji16][emoji16][emoji16] większość przez cc chyba rodzi, ja zazdroszczę nie samego cc, ale tego że wcześniej robia i znasz dokładną datę porodu można się nastawić, a przy SN jedna wielka niewiadoma [emoji849]

reklama
Super :) wszędzie dobrze ale w domu najlepiej [emoji3526][emoji847]
A jak się czujecie? :)
Powiem wam że dobrze. Wiadomo człowiek jakoś super sprawny nie jest ale wszystko ogarniam i mała i siebie 😊 dzisiaj nic przeciwbólowego nie wzięłam i jest ok. Mała Kochana załapała pierś chociaż po cesarce w pierwszym dniu pokarmu nie miałam teraz się rozhulalo i się najada 😊 dziewczyny świat się zmienił kocham ją najbardziej na świecie ❤💙💜💚🧡

Powiem wam że dobrze. Wiadomo człowiek jakoś super sprawny nie jest ale wszystko ogarniam i mała i siebie 😊 dzisiaj nic orzrciwvolowego nie wzięłam i jest ok. Mała Kochana załapała pierś chociaż po cesarce w pierwszym dniu pokarmu nie miałam teraz się rozhulalo i się najada 😊 dziewczyny świat się zmienił kocham ją najbardziej na świecie ❤💙💜💚🧡
Cieszę się bardzo z twojego małego szczęścia ❤️❤️❤️ Nie mogę się już doczekać swojej kruszynki 😉

Powiem wam że dobrze. Wiadomo człowiek jakoś super sprawny nie jest ale wszystko ogarniam i mała i siebie 😊 dzisiaj nic przeciwbólowego nie wzięłam i jest ok. Mała Kochana załapała pierś chociaż po cesarce w pierwszyjm dniu pokarmu nie miałam teraz się rozhulalo i się najada 😊 dziewczyny świat się zmienił kocham ją najbardziej na świecie ❤💙💜💚🧡
Wspaniale ❤
Siły fizyczne i psychiczne powróciły? ☺
Wiem, że się powtarzam ale chciałabym być juz pooooo :)

reklama
Na ktg młody nie współpracował. Leżałam 40 minut. Po czekoladzie od położnej coś się poruszył.
Na usg gin dopatrzyła się wodniaka jąderka 😭

Cześć
Malutki może spal podczas KTG :)
Głowa do góry, wodniak najprawdopodobniej się wchłonie, pediatra będzie musiał to bacznie obserwować.
Ps. Zawsze mogła coś źle zobaczyć

Do góry