reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
@wielkopolanka powodzenia!
@helenka_22 jeśli to pierwsza wizyta to lekarz zleci Tobie badania, przynajmniej tak jest u mnie Ale jeśli nie jesteś pewna to przedzwoń sobie do przychodni i zapytaj.
Pasztet również i u mnie króluje.

Ale mi smaka narobilyscie! Siedze w pracy i zostalo mi tylko jabłko [emoji16] Pasztetu tez jeszcze troche zostalo, ale nie mam go z czym zjesc... no chyba ze pasztetowe jabłuszko [emoji848][emoji848][emoji51][emoji51]

Dziewczyny ja po wizycie, wszystko okej maluch duży serduszko bije poprawnie chociaz go nie słyszałam bo lekarz raczej nie chce tego robić. Wg USG 9t2d wg Om 9t4d i od jutra idę na zwolnienie, mam nadzieję że wszystko teraz będzie dobrze. Jak zawsze po cytologii i usg boli mnie brzuch i pochwa.
Trzymam kciuki za wizytujace i czekam na info Zobacz załącznik 1026170
Sliczne usg. Poz i zycze zdrowka

reklama
Dziewczyny co z badań zrobić na jutro na taką niespodziewana wizytę?
Betę krew i mocz wystarczy?
Ja na 1wizyte nie miałam żadnych wynikow badan.
Wparowalam do gabinetu, na pytanie słucham, powiedziałam.
"dzień dobry, jestem w ciąży..
Gin spojrzał z góry na dół, mówi tak??
Ja, tak!!!
On: a kiedy był okres?
Ja. A 5sierpnie
Gin : a to faktycznie może być ciąża..
Hahahahhah....

Do góry