reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
@wielkopolanka powodzenia!
@helenka_22 jeśli to pierwsza wizyta to lekarz zleci Tobie badania, przynajmniej tak jest u mnie Ale jeśli nie jesteś pewna to przedzwoń sobie do przychodni i zapytaj.
Pasztet również i u mnie króluje.

Ale mi smaka narobilyscie! Siedze w pracy i zostalo mi tylko jabłko [emoji16] Pasztetu tez jeszcze troche zostalo, ale nie mam go z czym zjesc... no chyba ze pasztetowe jabłuszko [emoji848][emoji848][emoji51][emoji51]

Dziewczyny ja po wizycie, wszystko okej maluch duży serduszko bije poprawnie chociaz go nie słyszałam bo lekarz raczej nie chce tego robić. Wg USG 9t2d wg Om 9t4d i od jutra idę na zwolnienie, mam nadzieję że wszystko teraz będzie dobrze. Jak zawsze po cytologii i usg boli mnie brzuch i pochwa.
Trzymam kciuki za wizytujace i czekam na info Zobacz załącznik 1026170
Sliczne usg. Poz i zycze zdrowka

reklama
Dziewczyny co z badań zrobić na jutro na taką niespodziewana wizytę?
Betę krew i mocz wystarczy?
Ja na 1wizyte nie miałam żadnych wynikow badan.
Wparowalam do gabinetu, na pytanie słucham, powiedziałam.
"dzień dobry, jestem w ciąży..
Gin spojrzał z góry na dół, mówi tak??
Ja, tak!!!
On: a kiedy był okres?
Ja. A 5sierpnie
Gin : a to faktycznie może być ciąża..
Hahahahhah....

Do góry